Websites

Toen ik elf was, bouwde ik een spelletje Mastermind in QBasic. Enkele jaren later begon ik met bloggen via web-streepje-log, en toen dat door de makers ten gronde was gericht kwam ik terecht op WordPress, waar ik nu nog steeds mee werk. Aanvankelijk bouwde ik alleen mijn persoonlijke blog en Fashionmilk, maar langzaam maar zeker ben ik voor steeds meer mensen uit de mode-industrie hun portfoliowebsites gaan bouwen. Inmiddels werk ik voor uiteenlopende klanten, van uitgeverijen tot advocatenkantoren.

Portfolio

Dr. Tiquestar

Kunstenaar Dr. Tiquestar ontwerpt onder andere patches en wilde die graag verkopen via z’n eigen store. De site oogt super basic, en dat was ook precies de bedoeling. Onder de motorkap zit echter een krachtige WooCommerce shop met een boel functies.

Concept M & 7B

Al eerder maakte ik voor schrijfster Aafke Romeijn de website bij roman Concept M. Dus toen vervolg 7B verscheen, was het een logische stap om ook hierbij een website te maken. Op de websites is informatie over de boeken te vinden, maar bijvoorbeeld ook persfoto’s, een agenda voor lezingen en downloadbaar lesmateriaal.

FixDit

Fixdit is een schrijverscollectief dat streeft naar meer diversiteit in de literaire wereld. Op het platform worden opiniestukken geplaatst, is er een leesclub en is er aanvullende informatie te vinden behorende bij de Fixdit podcast.

Space Models

Space Models is een Nederlands modellenbureau in het high fashion-segment. De website voor Space Models is overzichtelijk, met informatie zoals lengte en maten direct zichtbaar vanaf de homepage, maar ook persoonlijk: er is de mogelijkheid een korte bio voor de modellen toe te voegen, evenals een link naar hun sociale media.  

Blossom Books

Voor Blossom Books bouwde ik een website met een boekenarchief dat automatisch gekoppeld is aan de auteurs, een webshop, en een speciale onderwijspagina met extra informatie. Ook heeft de uitgeverij een blog, waarop ze regelmatig acties en nieuwtjes delen.

Sara Madou

Journalist Sara Madou schrijft teksten voor magazines en bedrijven, en doet hoofd- en eindredactionele klussen. Op haar website toont ze haar diverse portfolio.

Ester Grass Vergara

Voor fotografe Ester Grass Vergara bouwde ik een portfoliowebsite die ze speels kan indelen, door foto’s te laten overlappen en ze in formaat te laten verschillen. Sommige foto’s zijn slides die veranderen.

Ik ben autastisch!

Voor bij het boek Ik ben autastisch! (door mijzelf en Esther Walraven) bouwde ik de bijbehorende website, waarop informatie over het boek te vinden. De website heeft speelse kleurvlakken en gebruikt illustraties uit het boek.

KCA Advocaten

Voor KCA Advocaten, een advocatenkantoor dat veel met niet-Nederlands-sprekende cliënten werkt, bouwde ik een zakelijke website die in verschillende talen weer te geven is. Ook maakte ik de foto’s.

Prijzen en voorwaarden

Ontwerpen en bouwen
Portfoliowebsite fotograaf, stylist, artiest etc.vanaf1500,-
Bedrijfswebsitevanaf2500,-

Add-ons
Blogvanaf1000,-
WooCommerce webshopvanaf2000,-

Overige diensten
Verhuizen, importeren oude contentvanaf500,-
Uitgebreide SEO (teksten, invullen etc.)vanaf500,-
Support 1 jaar website175,-
Support 1 jaar webshop350,-

Losse diensten (inbegrepen bij website)
Standaard SEO (Yoast + Schema plugin, zelf invullen)150,-
AVG-proof maken150,-

Overige werkzaamhedenp/u100,-

Support vervalt als je handige neefje de boel heeft zitten slopen. Meer daarover in mijn algemene voorwaarden.

Wil je de mogelijkheden bespreken en/of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via nerd@toeps.nl