Sara Madou

Journalist Sara Madou schrijft teksten voor magazines en bedrijven, en doet hoofd- en eindredactionele klussen. Op haar website toont ze haar diverse portfolio.

Portfolio

Sara werkt voor veel verschillende publicaties en opdrachtgevers. Om dat een beetje overzichtelijk te houden, hebben we een doorzoekbaar portfolio aangelegd, met de mogelijkheid oude opdrachtgevers te archiveren.

Alle publicaties voor Esquire

Artikelen

Voor elk artikel kan Sara in aan de achterkant van de site de publicatiedatum en introtekst invullen, en een pdf of link toevoegen. Voor het gemak heb ik hier een aantal instructies voor Sara toegevoegd zodat ze, wanneer ze na maanden weer wat werk wil toevoegen, niet zo zit van: “Ehhh… Hoe werkte dit ook al weer?!”

Het artikel aan de voorkant van de site
Hetzelfde artikel aan de achterkant van de site, met instructies

Mobiele layout

Natuurlijk werkt de site ook goed op mobiele apparaten. De foto op de homepage wordt beeldvullend en de publicaties verschijnen onder elkaar. Het filter is uitklapbaar.

Fotografie

Extra leuk aan deze website: ik maakte ook de foto’s van Sara! Door zowel de foto’s als de website te doen, is de branding van Sara sterk en consistent. Voor meer informatie over mijn fotografie bekijk je mijn portfolio.

Visagie: Charlotte van Beusekom

Bekijk de site van Sara Madou hier. Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan gerust contact met me op via nerd@toeps.nl