Dr. Tiquestar

Kunstenaar Dr. Tiquestar ontwerpt onder andere patches en wilde die graag verkopen via z’n eigen store. De site oogt super basic, en dat was ook precies de bedoeling. Onder de motorkap zit echter een krachtige WooCommerce shop met een boel functies.

Visuals

Op de pagina visuals toont Dr. Tiquestar een selectie van zijn illustraties, als een portfolio voor potentiële opdrachtgevers.

Shop

De shop is een pagina met infinite scroll, waar steeds 12 nieuwe items ingeladen worden. Later is er ook de mogelijkheid het aanbod per categorie te verdelen, maar omdat er op dit moment niet heel veel items in de shop staan, is dat voor nu niet nodig.

Op de productpagina zien we drie gerelateerde producten, die random worden toegevoegd. Zo ontdekt de klant wellicht meer producten die hij/zij zou willen kopen.

Voor T-shirts is het mogelijk variaties aan te maken (maat S, M, L, etc.) en daarvan afzonderlijk de voorraad te beheren.

Mobiele apparaten

Natuurlijk werkt de website ook goed op mobiele apparaten. Dan verandert het portfolio van een slider naar een lijst met afbeeldingen onder elkaar, en heeft de shop niet drie kolommen, maar één.

Bekijk de site van Dr. Tiquestar hier. Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan gerust contact met me op via nerd@toeps.nl