Fotografie

Mijn passie voor fotografie begon vóór de camera. Als studente was ik model voor kappers en kon je me zien in de achtergrond van commercials – als je niet net met je ogen knipperde. Niet veel later maakte ik de overstap naar de andere kant van de camera, en begon ik met fotograferen. Eerst vooral portretten, later meer mode. Een aantal jaar geleden ben ik meer verhalen gaan maken over onderwerpen die mij persoonlijk interesseren, of die ik belangrijk vind.

Portfolio

A collection of humans

Mooie mensen in al hun vormen. Portretten van artiesten, auteurs, (ervarings)deskundigen en andere bijzondere verschijningen. Verhalen die te belangrijk zijn om niet te vertellen.

Bekijk het hele portfolio hier

Holiday in Japan

Zo’n fantastische reis naar Japan wil je vastleggen. Natuurlijk maak je zelf duizenden foto’s, maar zou het niet tof zijn om een halve dag met een professionele fotograaf op pad te gaan? Omdat ik in Tokio woon, heb je niet alleen een fotograaf mee, maar ook een lokale tourguide!

Bekijk het hele portfolio hier

Nieuws

The story of Fashionmilk – Deel 2

Behalve het posten van showfoto’s en editorials, maakten we steeds meer eigen content. De voornoemde bureau-interviews, maar ook stukjes over new faces en deep dives in de carrières van de grote namen. Én Fashionmilkshoots.

The story of Fashionmilk – Deel 3

Het doel van Fashionmilk was eigenlijk altijd: groeien. We moeten meer bekendheid krijgen, want met die bekendheid zouden er meer deuren open gaan, zouden we meer geld verdienen en konden we dus meer epische shoots en video’s maken. Stagiaire Yasmine kwam uit België met dat doel. Ik had zelf al enig idee wat we gingen doen, namelijk: een modellenwedstrijd organiseren. Ik zag CosmoGIRL! dat elk jaar met veel succes doen, dus ik dacht, dat kunnen wij ook.

Een duik in de archieven van Toeps Fotografie

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje: of ik misschien interesse had in een NAS van Synology. Ik sprong nog net niet door het dak, want hell yeah: Natuurlijk wilde ik een NAS! Riemer had er al eentje, ook van Synology, toen we samen in Zaandam woonden. Ik heb er nog steeds een mapje op. Maar al mijn fotowerk op zíjn NAS gooien zou het ding per direct vol maken, dus een eigen NAS stond al tijden op mijn verlanglijstje.

Photoshop: Een broekspijp op het asfalt

In Hongkong fotografeerde ik Clara Jade; een heerlijk model, vol energie, dat de hele dag in het rond sprong. Als je even drie seconden niet oplette, zat Clara midden op de weg, of hing ze over de rand van het balkon op de tweeëntwintigste verdieping. Dat zorgt voor toffe foto’s, maar is tegelijkertijd een styling hell. Want tijd om te checken of de omgespelde broekspijp nog wel goed zit? Die heb je niet. Tegen de tijd dat de broek is gefixed, is het moment weg.

Niet vandaag

Hoera! Vandaag is Aafkes nieuwe single uit. Hij heet “Niet Vandaag”, maar dat is dus misleidend, want het is wél vandaag. Ik maakte behalve de coverfoto en het artwork ook de videoclip, maar die komt maandag. Of in ieder geval, niet vandaag. Huhuhu, wat een grappen hè.

Shoot: Een dagje Rotterdam met Sterre

Eind december fotografeerde ik Sterre. Haar mams (Tiffany de mondhygiëniste) vond de foto’s van Ydence Fall Winter 17-18 zo leuk en vroeg of we niet iets soortgelijks konden doen voor Sterres portfolio. Aanvankelijk twijfelde ik: Ydence schoten we in de zomer, en zelfs toen was het, met de harde wind, best koud. Maar goed, als […]

Prijzen & Voorwaarden

Portretten particuliervanaf450,-
Documentair beeldvanaf750,-
Dagprijs commercieel werk (ex. buy-out)vanaf1500,-
Bewerkte beelden per stukvanaf50,-
Productietakenvanaf500,-

Alle prijzen zijn in euro, en zijn exclusief reiskosten. Prijzen hier zijn slechts een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Op commercieel werk is een buy-out van toepassing. Deze is afhankelijk van duur, reikwijdte en mediagebruik van de campagne.

Prijzen zijn exclusief visagie en styling. Visagie, styling en modelkeuze zijn ontzettend belangrijk in het behalen van het gewenste resultaat. Ik behoud me dan ook het recht voor bepaalde keuzes te veto-en.

Voor projecten met een maatschappelijk belang en kunstprojecten maak ik, mits het project me aanspreekt, graag een uitzondering op bovenstaande prijslijst. Schroom niet om contact op te nemen met een idee of voorstel.