Holiday in Japan

Zo’n fantastische reis naar Japan wil je vastleggen. Natuurlijk maak je zelf duizenden foto’s, maar zou het niet tof zijn om eens met een professionele fotograaf op pad te gaan? Omdat ik in Tokio woon, heb je niet alleen een fotograaf mee, maar ook een lokale tourguide!

Charlotte in Tokio (voor Suitsuit)
Anne in Tokio tijdens de kersenbloesems
Jessie in Tokio
Jalisha bij Odawara Castle
Zussen Charissa en Nadine in Tokio
Cynthia Schultz van cynthia.nl in Tokio
Cynthia Schultz van cynthia.nl in een metrostation in Tokio
Maria in Akihabara, Tokio
Cynthia Schultz van cynthia.nl in Shinjuku, Tokio

Prijzen en voorwaarden

Voorgesprek50,-
Fotoshoot (ongeveer 2,5 uur)450,-
Extra foto's per stuk50,-
 
Reiskosten binnen Tokioinbegrepen
Reiskosten/reistijd naar locaties buiten Tokioin overleg
Entree locaties (park, Disneyland...)voor klant

Fotoshoots worden gepland in overleg. Er zal eerst een voorgesprek plaatsvinden. Hiervoor reken ik 50,-, maar dit bedrag zal in mindering gebracht worden op de uiteindelijke factuur. Fotoshoots duren ongeveer 2,5 uur. Je kunt van outfit en locatie wisselen, maar dit kost natuurlijk wel tijd. Ik zal je adviseren over fijne locaties, handige tijden qua licht en drukte, het weer, en wat wel en niet haalbaar is.

Na de shoot krijg je een selectie aan onbewerkte foto’s (die je niet mag publiceren!) waaruit je acht beelden kiest die ik voor je bewerk. De selectie wordt binnen een week aangeleverd. De bewerkte foto’s worden maximaal drie weken na je keuze digitaal geleverd.

Alle prijzen zijn in euro. Prijzen hier zijn slechts een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Op commercieel gebruik van foto’s is een buy-out van toepassing.

Ga je binnenkort naar Japan en wil je een shoot boeken? Neem dan contact op via fotografie@toeps.nl. Hopelijk tot snel!