Pill-o-talk

Op een dag in november vorig jaar besloot ik dat het mooi geweest was. Na vijftien jaar de pil, hier en daar afgewisseld met weinig succesvolle alternatieven als de hormoonpleister (hal-lo berglandschap op voorhoofd) en de Nuvaring (hal-lo random naar beneden zakkend ellendeding), hield ik ermee op. Geen hormonen meer voor mij.

Lees snel verder!

Robin Schenk is de curvy Romee Strijd

Drie jaar geleden werkte Robin Schenk als “straight size” model in New York, maar sindsdien is er veel veranderd: Ze is mama van dochtertje Luna (bijna 2), woont samen met haar vriend Joren in de Pijp in Amsterdam, doet een styling-opleiding en werkt als head of styling bij Eric Elenbaas Agency. En toen kwam daar een scout voorbij, die vroeg of ze het tóch nog een keertje wilde proberen – als curvy model.

Dat Robin heeft ingestemd, blijkt wel uit de foto’s bij dit artikel. Ik maakte ze – haar eerste modellenfoto’s met haar “nieuwe” lichaam. Ik was benieuwd naar de ervaringen van een model dat beide werelden kent. Ook vroeg ik me af hoe Robin die omschakeling heeft ervaren. Daarom, good old Fashionmilk style: een interview!

Lees snel verder!

De week van Toeps #32 – “Waarom zoek je niet gewoon een baan?”

Drieëndertig? Maar je werd toch tweeëndertig? Klopt. Het was week #33, maar de zevende blies ik tweeëndertig kaarsjes uit. Of nou ja, eigenlijk at ik een moorkop, in een hutje op de hei. De Bussummer Hei. In de AirBnB van Iris, recht aan de overkant van waar Riemer vroeger woonde. Bekend gebied dus, en misschien een beetje kneuterig, maar wij wilden er gewoon even tussenuit. Even rust. Even niks.

Edit: Waarom vertelt niemand mij dat het ook gewoon week 32 was?! Daar gaat mijn mooie titel! Daar gaat mijn grap! Ik denk dat we Riemer nog maar op een lesje agenda-lezen moeten sturen, grrr.

Lees snel verder!

Behind the scenes: Blink fall/winter 2016/2017

Maandag 13 juni reisden Maan en ik af naar Tilburg, op zoek naar een partycentrum waar de avond ervoor nog vrijgezellen, vriendengroepen en collega’s rondscheurden in karts, over de grond rolden in sumo-pakken en in licht beschonken toestand bowlingballen over de baan slingerden.

Die maandag niks van dat. Het was stil in De Voltage. De onderhoudsploeg bouwde aan nieuwe escape rooms, de trend van het moment. De schoonmaakploeg zorgde ervoor dat de vloer niet meer plakte. En wij? Wij schoten de herfst/wintercollectie voor Blink Shoes, op deze awesome locatie.

Kijk snel verder!