Gisteren zaten we weer klaar, voor een nieuwe aflevering van I Can Make You A Supermodel. Paul Fisher en zijn nieuwe team, bestaande uit assistente Lisa Ma en ex-model Twyla, streken neer in Rotterdam om daar nieuwe topmodellen te ontdekken. Maar gedurende de aflevering vielen ons steeds meer vreemde dingen op…
Lees snel verder!

Er valt me de laatste tijd een nieuw patroon op: Elke week begin ik fris en uitgerust aan mijn werk. Maandag zit ik met Claudia op kantoor en doe ik allerlei kleine rotklusjes. Dinsdag staat geheel in het teken van de recap: overdag maak ik ‘m, ’s avonds kijk ik mee en wacht ik met smart op de reacties. Woensdag gaat dat recap-gebeuren nog even door en doe ik ander werk, soms met Sonja erbij. Donderdag en vrijdag staan vol met afspraken die ik eeeiiiigenlijk misschien niet had moeten inplannen, en in het weekend? In het weekend plof ik dood op de bank. Twee dagen niks doen om me op te laden voor zo’n volgende week.

Lees snel verder!

“Ik weet niet wat ik later wil worden.” Het staat vastgepind bovenaan de twitter-timeline van Martine de Jong, ook wel bekend als 10e of 10inc. Ik leerde Martine kennen door blog Recensiekoning, maar ze is ook grafisch ontwerpster, onderdeel van team Zondag Met Lubach, bezig met haar tweede roman en vlogger. Haar tweet is kenmerkend voor veel mensen van onze generatie, die soms een tikje neerbuigend “de slash-generatie” wordt genoemd. “Ja, ik ben model slash actrice slash zangeres slash yogajuf!” Waarna de criticus denkt: “Ah, je suckt dus in alles.”

Lees snel verder!