Fashionmilkshoot: Sterrenmeisjes

Een aantal weken geleden was het weer feest op Fashionmilk HQ: we schoten de nieuwe Fashionmilkshoot! Geïnspireerd door sterren en galaxy-prints, besloten wij om vier nieuwe gezichten in modellenland om te toveren tot echte sterrenmeisjes.

De shoot werd gefotografeerd door Bianca Toeps. De styling voor deze shoot werd verzorgd door Suze Kuit van Fashion Treasures en de make-up én het geweldige haar werden gedaan door Nikkie de Jager van NikkieTutorials. Natuurlijk maakte ex-stagiaire Djana Djordjevic ook weer een prachtige video… Maar die zie je morgen op Fashionmilk. Nu eerst, de foto’s!

IMG_2922c

IMG_2920c_1

Kee van der Meer (Paparazzi Model Management) is een star to be. Haar looks zijn simpel maar bijzonder tegelijk, net als haar naam eigenlijk.

IMG_3129c

IMG_3041c

Jeanine van der Lugt (De Boekers) lijkt een ster van weleer. Soms doet ze ons zelfs denken aan een beeldhouwwerk uit de tijd van de Romeinen!

IMG_3213c

IMG_3247c

Felice Stok (Rocket Garage) viel ons voor het eerst op tijdens de show van MaryMe-JimmyPaul. Zelfs met een roze pruik en mintgroene lippen wist ze ons te overtuigen, da’s pas star quality.

IMG_3315c

IMG_3378c

Tess de Vries (Wilma Wakker Model Management) is de nieuwste ster aan de horizon. Met haar signature brows pakt ze straks de hele fashion industry in, let maar op!

Wil je meer weten over deze schitterende meiden? Hou Fashionmilk in de gaten, want in de komende dagen verschijnen onze interviews met de meiden online!

2 reacties op “Fashionmilkshoot: Sterrenmeisjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *