Wie is Toeps?

Hoi, ik ben Toeps! Fotograaf (check mijn site!), WordPress-ontwikkelaar (check mijn andere site!), hobby-vintagejager (zie mijn shop!) en blogger. Mijn eerste boek, Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit (reserveer ‘m hier!), verschijnt in april.

Ik woon in Den Haag in een tiny house (nou ja, eigenlijk gewoon een zelfstandige studio) of in mijn favoriete stad Tokio in een nog tiny-er house. Mijn BF heet Riemer en mijn besties zijn Aafke, Maan, Charlotte, Hannah en alle andere lieverds die ik misschien maar een paar keer per jaar zie, maar die alsnog super belangrijk voor me zijn.

Ik ben die autistische nerd met een Disney-obsessie en een spoorkaart aan de muur, maar ik hou ook van vintage kleding en roze, blauw of oranje haar. Je kunt me wakker maken voor ramen (de noodles, niet de vensters), ik heb een lichtelijke Starbucks-verslaving en zonder mijn iPhone ben ik nergens.

Op mijn blog vind je fotografie en Photoshop, columns over autisme, maar ook nerdy talk, ongefundeerde ergernissen en vakantiepret. Voor klachten, gratis reizen naar Tokio of al dan niet domme vragen: KLIK! Wilde je net vragen welke apparatuur ik allemaal gebruik? KLIK!

Contact

Toeps Headquarters is gevestigd in Den Haag. Post kan naar:

Bianca Toeps
Koningin Marialaan 17-41
2595 GA Den Haag

Mailen kan ook, naar blog@toeps.nl

Wil je meer weten over de verschillende advertentiemogelijkheden? Bekijk dan deze pagina.

Social media

Wil je me volgen? Dat kan via Instagram (@biancatoeps, voornamelijk stories) en Twitter (@biancatoeps). Zie je daar!

Een reactie op “Wie is Toeps?”

  1. Jan Hendrik schreef:

    Hallo,
    ik ben een vader van een autistische zoon en daarbij is hij ook nog gehandicapt. Wij als ouders hebben geleerd hem te lezen of wel dat hij eigenlijk nog een kind is van ongeveer 4 jaar. Dit is zijn status. Wij als ouders hebben alles wat in onze mogelijkheid zat ten volle uit te voeren (met hulp van St. Mee). Het is gelukt om onze zoon (nu bijna 25 jaar) zo’n opvoeding te geven wat in zijn hoofd en hart is ingegeven. Hij houdt van dieren, muziek eten en met z’n vader een biertje te drinken 0.0. Wij luisteren erg goed naar hem. Wij hebben ook nog een dochter die 3 jaar jonger is dan hij. Ook zij heeft geleerd hoe je met je broer moet omgaan, ook als dat niet makkelijk is. Wij hebben samen altijd in overleg zijn kamer telkens veranderd waarbij wij zijn gedachten altijd in ons hersenen geprent zit en ik denk dat dat onze automatisme een voortbrenging is wat voor hem belangrijkheid en geluk is, ook omdat hij accepteert dat hij zo is zoals hij is. Voor ons als ouders en zusje heeft hij het zelfde hartje als wij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *