Wie is Toeps?

Hoi, ik ben Toeps! Fotograaf (check mijn site!), WordPress-ontwikkelaar (check mijn andere site!), hobby-vintagejager (zie mijn shop!) en blogger. Mijn eerste boek, Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit (reserveer ‘m hier!), verschijnt in april.

Ik woon in Den Haag in een tiny house (nou ja, eigenlijk gewoon een zelfstandige studio) of in mijn favoriete stad Tokio in een nog tiny-er house. Mijn BF heet Riemer en mijn besties zijn Aafke, Maan, Charlotte, Hannah en alle andere lieverds die ik misschien maar een paar keer per jaar zie, maar die alsnog super belangrijk voor me zijn.

Ik ben die autistische nerd met een Disney-obsessie en een spoorkaart aan de muur, maar ik hou ook van vintage kleding en roze, blauw of oranje haar. Je kunt me wakker maken voor ramen (de noodles, niet de vensters), ik heb een lichtelijke Starbucks-verslaving en zonder mijn iPhone ben ik nergens.

Op mijn blog vind je fotografie en Photoshop, columns over autisme, maar ook nerdy talk, ongefundeerde ergernissen en vakantiepret. Voor klachten, gratis reizen naar Tokio of al dan niet domme vragen: KLIK! Wilde je net vragen welke apparatuur ik allemaal gebruik? KLIK!

Contact

Toeps Headquarters is gevestigd in Den Haag. Post kan naar:

Bianca Toeps
Koningin Marialaan 17-41
2595 GA Den Haag

Mailen kan ook, naar blog@toeps.nl

Wil je meer weten over de verschillende advertentiemogelijkheden? Bekijk dan deze pagina.

Social media

Wil je me volgen? Dat kan via Instagram (@biancatoeps, voornamelijk stories) en Twitter (@biancatoeps). Zie je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *