Het grote Toeps jaaroverzicht, part 2!

En we gaan weer verder! Voor wie benieuwd is naar de maanden januari tot en met juni, klik hier. We pikken ‘m op in juli, middenin mijn Tokio-trip.

Juli

2juli

Tokyo Disneyland! Mijn favoriete plek op aarde. Ik kwam er die week drie keer, waarvan één keer met Romy.

esther

Ik fotografeerde Esther, omdat ze meer foto’s in haar boek nodig had. Met wat kleding van Forever21 en zonder enige visagie gingen we naar Yoyogi Park, alwaar ze fotogenieke bloemenperkjes hadden.

esther2

Niet veel later zaten de foto’s in Esthers boek. Wil je meer lezen over Tokio? Check dan mijn blogjes vanaf hier. Voor Fashionmilk maakte ik ook een video en interviewde ik de meiden, dat zie je hier.

donki

Donki donki! Een bezoekje aan het meest gillende warenhuis van Tokio kon niet ontbreken.

thuis

Toen ik thuiskwam lag dit op me te wachten. Een telefoonrekening. Nee, haha, een lief kaartje en heel veel hartjes van Maarten. Awww!

13juli

In juli was het wederom Amsterdam Fashion Week. SuperTrash gaf een show voor kids, wat leidde tot dit prachtige tafereel. Kindjes met Gucci-tasjes, die wel mama’s rokken vasthouden want het is toch allemaal best spannend.

Augustus

2aug

Nog helemaal in kawaii-modus van mijn Japan-reisje shopte ik deze outfit. Rokje en shirt kwamen van de Primark in Zaandam, sokjes van Forever21, Tokio.

jarig

Happy birthday to me! Ik was jarig, waarop lieve stagiaires Wing en Kelly het kantoor versierden. Ik wist niet wat ik zag toen ik binnenkwam!

klok

Maarten nam me mee naar Hans Klok. Bij de befaamde kaartentruc ving ik deze. Een harten tien, wat een liefde!

dinnetjes

Met mijn vriendinnetjes sprak ik in de studio af, voordat we in de buurt gingen wokken. Ik wilde graag met iedereen op de foto. Benieuwd naar het eindresultaat? Check!

September

10sepgirlscamera

Ik postte deze gekke selfie, gemaakt met de app GirlsCamera. Jep, nog steeds Japan-heimwee.

13sep

En dan ineens, een plotwending. Maarten kreeg een nieuwe baan, bij de Telegraaf in Amsterdam. Omdat ons huis nog steeds te koop stond, maar ik in een soort van onrealistisch hoopvolle bui was, zat ik rond te neuzen op Funda. Niet alleen in de regio Utrecht, maar ook in de regio Amsterdam. Ik spotte een geweldige (huur)loft in een oude fabriek, die naast een woonruimte ook een geweldige studio zou zijn.

De loft die we wilden ging aan onze neus voorbij, maar er bleek nog een mooiere ruimte te zijn! We gingen ervoor en we kregen ‘m. Voor de gelegenheid kocht Maarten een toepasselijk pak koekjes.

15sep

Maar voordat er verhuisd kon worden, was het eerst nog shoot-time! Maarten speelde backstage cameraman en camperchauffeur, en met een oude VVD-campagnecamper reden we naar de hei. Benieuwd naar het resultaat van de shoot? Bekijk de foto’s en video op Fashionmilk, en de backstage-pics hier.

tainisep

In september kwamen ook de truien binnen die ik bij een Chinese webshop had besteld. Of ze pasten? Eh… Nee.

28sep

In verband met New York Fashion Week werd ik door het AD gevraagd als expert. Ik vind het altijd heerlijk om ergens als modellenkenner te worden neergezet, al ging het in dit geval een klein beetje mis: het AD had per ongeluk de niet-gecorrigeerde versie geplaatst, met daarin een aantal dingen die ik niet gezegd had. Zo stond er dat Julie Hoomans Miu Miu had gelopen, wat helemaal niet kon want die show moest nog plaatsvinden! Ironisch genoeg opende Julie trouwens uiteindelijk die show, dus met mijn zogenaamde voorspellende gaven zit het dan wel weer goed. Het hele stuk vind je op Fashionmilk.

29sep

De vorige bewoonster hield van zwart, waardoor de bovenverdieping van mijn huis eruitzag als een donker hol. Er bleken uiteindelijk vier lagen wit nodig om egaal te dekken. Hannah en ik begonnen aan de eerste laag.

Oktober

12okt

Een paar stappen verder gevorderd: met dank aan Maarten, Hannah, Charlotte, Romy, Annemiek en Jorine (help, ik hoop dat ik niemand vergeet!) heb ik nu een mooi wit vloertje!

23okt

Met deze Ikea-rekjes met drie kleren eraan krijgt het geheel een heerlijk lofty uitstraling.

13okt

Tussen de bedrijven door vroeg Nikkie me of ik tijd had om foto’s te maken. Ik wilde eigenlijk al nee zeggen, maar toen hoorde ik om wie het ging: Andrej Pejic! Hoi, hier ben ik! Ik ben zó ongelofelijk blij met het resultaat! Lees er alles over in dit blogje.

29okt

Stagiaire Annemiek en ik gingen naar de perspresentatie van Boohoo. Als we een foto zouden maken met dit Instagram-ding, konden we de outfit die we lieten zien winnen. Ik begrijp nog steeds niet dat ik niet gewonnen heb met dit meesterstuk. Afijn. Check hier het uitgebreide verslag.

November

14nov

De eerste shoot in mijn eigen crib was in november een feit. Het was wel even een vuurdoop: veertien mensen in míjn lieve huisje! (Hier meer.) Maar goed, ik heb het allemaal overleefd.

15nov

De oude studio is as we speak nog steeds niet leeg, maar ja, ik had wél een shoot in de nieuwe studio! Er moest wat achtergrondpapier vervoerd worden, al past dat eigenlijk niet in Maartens Mercedes. Gelukkig heeft het ding een open dak, hihi.

20nov

Serena postte deze foto van mij, hard aan het werk aan haar foto’s.

20nov2

Deze foto’s! Serena ontwierp namelijk schoenen voor Sarenza, en daar moest natuurlijk beeld van komen. Alle foto’s zien? Check!

24nov

Met daglicht fotograferen in mijn nieuwe huis/studio levert de meest prachtige plaatjes op, zoals deze van model Eline.

29nov

Stukje bij beetje krijgt the crib steeds meer vorm. Op een vrije dag zette ik de boekenkast in elkaar en pakte ik een boel dozen uit. Jippie!

December

19dec

Ook beneden is het kantoor inmiddels up and running. Maartens broertje maakte wielen onder de grote houten tafel en het is inmiddels alweer net zo’n bende als in de oude studio, hihi. Meer foto’s vind je hier.

19dec2

In december vond ik mijn foto’s weer terug in CosmoGIRL!: Djana en ik mochten enkele weken eerder een verslag maken van de opening van Primark Zoetermeer. Ik maakte zelf nog meer foto’s, die zie je hier.

22dec

Het eind van het jaar stond voor mij ook in het teken van babies. Honderdvijf stuks, voor Koeka. Ik kan geen Photoshop meer zien, haha!

25dec

Gelukkig was er ook tijd voor family time. Op eerste Kerstdag aten Maarten en ik met zijn familie, alwaar Christmas crackers met de bekende kroontjes een traditie zijn.

Vanavond zullen we de jaarwisseling vieren in de Efteling, maar daarover in het nieuwe jaar meer! Wat gaan jullie doen met Oud en Nieuw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *