Toeps in Tokio #4 – Lik maar aan m’n lolly

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Die gekke Japanners hebben een festival waarin ze gigantische penissen ronddragen en penis-ijsjes eten. Dat festival was vandaag, en met een reistijd van maar 37 minuten konden Charlotte en ik het niet laten om eventjes te gaan kijken…

ToepsBlogKanamaraMatsuri-1

Aaah, sakura! En wat zijn die gekke paddenstoelen? Oh, wacht…

She’s a man eater

Goed, eerst even ter verdediging van “die gekke Japanners”: dit festival, Kanamara Matsuri, is gebaseerd op een eeuwenoude mythe over een vrouw die bezeten was door een demon. Deze demon had zich in haar vagina genesteld, en beet zó de piemels van haar eerste en tweede man af. (Autsj!) Omdat de dame het zat was om op deze manier kersverse echtgenoten te verliezen, kwam de lokale smid met een oplossing: hij smeedde een ijzeren penis, waarop de demon z’n tanden stukbeet. De vrouw was verlost en kon eindelijk trouwen. Hoera! Hoera!

Ik vermoed dat dit verhaal de vooroorlogse waarschuwing voor soa’s was, hetgeen ook min of meer verklaart waarom de tempel waar de penis wordt vereerd populair was onder prostituees. Hoewel iedereen inmiddels hopelijk weet dat condooms beter beschermen dan een stalen fallus, helpt de tempel op een andere manier nog wel: de opbrengsten van het festival worden gedoneerd aan HIV/AIDS-onderzoek.

Coming through

Om 12:00 begon de stoet. Als eerste kwam de grote, roze penis genaamd Elizabeth voorbij. Elizabeth was een kadootje van een bekende drag queen-club, en drag queens lopen er dan ook volop rond op deze party. Helaas was het regenachtig weer, en was Elizabeth ingepakt. Ach, wel zo veilig.

ToepsBlogKanamaraMatsuri-5

Big dick, coming through!

ToepsBlogKanamaraMatsuri-4

Let me snap that…

ToepsBlogKanamaraMatsuri-6

Ingepakte piemel

ToepsBlogKanamaraMatsuri-7

Chaos! Mayhem!

Vervolgens de hoofdact: een zwarte fallus in een houten huisje, gedragen door mannen die keken alsof het ding heul heul zwaar was. En maar bouncen ermee. Ik vermoed dat het helpt, voor vruchtbaarheid, een grotere lul, of ehm, geen idee eigenlijk. Hierna volgde nog een kleinere penis en een boomstronk. Wederom, geen idee.

ToepsBlogKanamaraMatsuri-8

There it comes…

ToepsBlogKanamaraMatsuri-9

Heuj! Heuj! Heuj!

ToepsBlogKanamaraMatsuri-17

Follow the leader, leader, leader

ToepsBlogKanamaraMatsuri-15

Deze dame hoorde erbij. Mooie hoofdtooi, verder not a clue…

ToepsBlogKanamaraMatsuri-14

Ehm. Al sla je me dood…

How many licks does it take…

Oh ja, ik had het over opbrengsten hè? Als je je afvroeg welke opbrengsten: die van de verkoop van piemel-ijsjes, bijvoorbeeld. Of piemel-lolly’s. Piemelshirts. Alles piemel. Om bij de kraampjes op het tempel-terrein te komen stond een gi-gan-tische rij, dus Charlotte en ik lieten de smakelijke versnapering aan ons voorbij gaan. Gelukkig waren een hoop anderen de beroerdsten niet, en zagen we de één na de ander guitig aan een 18+ lolly sabbelen. Een paar jongens vonden het toch écht te ver gaan: zij kochten een poes-op-stokje.

ToepsBlogKanamaraMatsuri-2

Ik hoop geen realistisch schaalmodel

ToepsBlogKanamaraMatsuri-13

“I sucked on dicks before it was cool.”

ToepsBlogKanamaraMatsuri-22

Schaamteloos

ToepsBlogKanamaraMatsuri-11

“Hey, er zit wat op je neus…”

ToepsBlogKanamaraMatsuri-16

Hoezo, 18+?

ToepsBlogKanamaraMatsuri-23

Nooit gedacht dat ik dit ooit als onderschrift zou schrijven: “Black man sucks on big white cock” – Ik ben bang dat de gemiddelde schoolproxy mijn blog nu forever blockt, hehe…

ToepsBlogKanamaraMatsuri-12

Pussy magnet

ToepsBlogKanamaraMatsuri-19

Deze gast dééd het erom!

Dick pics

Afijn. Het was erg druk, want elke zichzelf respecterende Japanner of gaijin moet natuurlijk een selfie met penis en penislolly. Of nou ja, behalve de hipster die voor me stond. Die moest een foto met z’n analoge toestel. Hebben ze bij het fotolab ook nog een leuke dag.

ToepsBlogKanamaraMatsuri-21

“Wie gaat er mee naar het piemelfestival?”

ToepsBlogKanamaraMatsuri-20

Dickception

ToepsBlogKanamaraMatsuri-10

Selfiesticks galore

ToepsBlogKanamaraMatsuri-3

Dus je gaat die roze fallus in zwart-wit schieten? Hmmkee…

Ga je volgend jaar naar Japan en wil je ook gaan? Pak dan op de eerste zondag van april de trein naar Kawasakidaishi, een stationnetje in Kawasaki. Vanaf daar gewoon de meute volgen. De stoet begint om 12:00, en ik waarschuw je nog maar eens: het is heel, heel druk.

Een reactie op “Toeps in Tokio #4 – Lik maar aan m’n lolly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *