Het grote Toeps jaaroverzicht, part 1!

Er is nog nooit een jaar zo snel gegaan als 2013. Ik maakte laatst een Instagram-trip down memory lane en ik herinnerde me alles nog als de dag van gisteren. Goed, time flies when you’re having fun, dus ik denk dat we ervanuit kunnen gaan dat 2013 een leuk jaar was. Ik sloeg de leukste foto’s voor jullie op, voor een Toeps Jaaroverzicht!

Januari

5ef61fe453a111e2ad1922000a1cbd31_7

2013 begon in Europapark. We hadden geen kaartjes voor die avond, omdat we niet wisten dat dat moest, maar van buiten het park kon je het vuurwerk ook prima zien. Met een zelf meegebrachte fles champagne luidden we het nieuwe jaar in.

8e33890e5bee11e2ad8422000a1fa8e9_7

Een van de beste aankopen van 2013: mijn baby PowerShot. Een heerlijk, handzaam alternatief voor de grote 5D, dat later nog werd aangevuld met een wifi-SD-kaart voor instant uploads. Heerlijk!

13jan

Ik kon die camera wel gebruiken, want niet veel later vertrokken Maarten en ik naar Amerika! Eerst naar Disneyworld, toen naar Las Vegas.

17jan

Om van Orlando naar Las Vegas te komen vlogen we met American Airlines en hadden we een tussenstop in Dallas. Daar maakte ik deze foto.

vegas

Natuurlijk kon deze foto niet ontbreken!

19jan

En als fervent Pawn Stars-kijkers móesten we natuurlijk ook hier even langs. Een enorme tourist trap, maar hey, we zijn er wél geweest! De uitgebreide verslagen van Disney en Las Vegas vind je trouwens hier en verder.

afw

Eind januari, direct nadat ik terug was van vakantie, begon Amsterdam Fashion Week. Een week vol keihard werken, maar dat is het zeker waard!

Februari

19feb

Waarschuwing. Als je ooit gaat shoppen in CentrO, Oberhausen, koop dan geen toetsenbord. Ik had er geen seconde over nagedacht, maar Duitsers hebben natuurlijk een heel andere indeling, met ß en Ö en zo. Ik plakte wat tape, maar ideaal is het nog steeds niet.

Maart

8maart

In maart schoot ik de eerste folder voor WoonExpress. Stagiaires Yasmine en Isabel hielpen mee, ik stond met gevaar voor eigen leven op een wiebelende steiger. Benieuwd hoe die foto uiteindelijk geworden is? Check!

21maart

Ook schoot ik voor Koeka. Voor mij voorlopig geen kindjes, de camera is mijn baby!

22maart

Eind maart worden altijd de genomineerden voor de Coiffure Awards bekendgemaakt. Kapster Dagmar was dolblij, want onze serie zat erbij! Pssst: zien hoe deze baardman van saai naar vet stoer ging? Ik maakte een Photoshop-blogje!

April

6april

Zes april reden Maarten en ik richting Parijs. Onderweg stopten we nog even in Oosterhout, bij het huis van Maartens overleden oma. Het huis stond (en staat) semi-leeg, te koop, maar ja, crisis hè. Ondanks het droevige verhaal vond ik dit een prachtig plaatje. Misschien juist ook wel dankzíj het droevige verhaal. Hoe dan ook: een plaatje.

8bc3ab348fe911e2bf3622000a9f1886_7

Hiervoor waren we onderweg: de show van Cirque du Soleil over Michael Jackson. Ik vond het geen onverdeeld succes, maar het was desondanks erg leuk. Lees mijn review over de show hier.

8april

Omdat we toch in Parijs moesten zijn, besloten we maar weer eens te overnachten in Disneyland Parijs. Arthur gaf ons een geweldige upgrade, zodat we elke ochtend konden ontbijten met Disneyfiguren.

8aprilhardloop

Ook in april: hardloopkoorts. Ik downloadde de nieuwe Evy-mp3’s, kocht nieuwe kleren en schoenen en ging helemaal los. Voor een paar weken. Toen was het weer gedaan voor de rest van het jaar. Amai zè!

24april

Eind april fotografeerde ik Elise, die ik in februari op The ModelConvention had gescout. Inmiddels zit ze bij De Boekers en gaat ze hopelijk binnenkort naar Tokio!

eindaprilkei

Over Tokio gesproken: Kei van Donna Models kwam naar Nederland voor de allereerste keer castings met mij. Het waren drie uitputtende dagen, maar ook erg interessant om mee te maken!

qday

Op 30 april kregen we een koning. Maarten en ik keken met een schuin oog naar het grote videoscherm dat op het rommelmarktterein in Zeist stond opgesteld. Ik scoorde goed: twee polaroid-camera’s en een stapel oude CosmoGIRL!’s met mijn werk erin!

Mei

handmodelmei

Mijn handje verscheen in een commercial op RTL4. Dat blijft toch altijd grappig. Wil je mijn pootje bewegend zien? Dat kan!

27mei

Je kan het je nu bijna niet voorstellen, maar op 27 mei was het wárm! Heerlijk zomers, dus een goede gelegenheid om een bekertje Frozen Yogurt te halen.

Juni

14juni

In juni verscheen de CosmoGIRL! waar ik eerder in het jaar voor shootte. Een mijlpaal, want mijn eerste job voor het blad sinds het Japan-drama, inmiddels alweer bijna vijf jaar geleden. Benieuwd naar de uiteindelijke foto? Klik hier!

15juni

Ook in juni: Maarten en ik hadden een mini-break nodig, dus ik nam mijn intrek op de camping waar mijn moeder woont. Heel tijdelijk hoor, maar één nachtje. Maar relaxed dat het was!

18juni

Eind juni nam ik een (lichtelijk awkward) filmpje op voor Milka. “Ik verdien een Crispello, want ik monteerde de video vier keer opnieuw!” Euh, nou ja. Ik ontmoette Serena en daar ben ik heel blij om.

20junibelgie

Belgie-selfie. Ik reisde af naar Leuven, om daar aanwezig te zijn bij de eindpresentatie van stagiaire Yasmine. Belgische stagiaires hebben is kostelijk. Je leert over “kindjes kopen” en “lekstokken”. Meer lezen over de verschillen tussen Vlaams en Nederlands? Check!

29juni

Maar, nu komt het, het leukste moment van 2013: ik ging voor Donna Models naar Tokio! Op hun kosten! Wooooop! Mijn missie: model Romy begeleiden, hier en daar nog wat modellen fotograferen en in de rest van de tijd, hey, ook gewoon de Donki en de Tokyu Hands leegkopen natuurlijk.

30juni

En Starbucks drinken op Shibuya Crossing. Doh.

Je moet op het hoogtepunt stoppen, zeggen ze altijd. Dus ik dacht, dat doe ik ook! Nee, grapje, dit blogje stopt hier, maar morgen lees je alles over de tweede helft van het afgelopen jaar. Anders wordt het zo’n lang stuk. En zo. Wat was jouw hoogtepunt van 2013?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *