Wegens succes herhaald: Portretshoots for all!

Vorig jaar oktober organiseerden Charlotte en ik shootdagen: maximaal vier personen per dag, model of niet-model, jong of oud, voor op je LinkedIn of op de schoorsteenmantel. De dagen waren een groot succes, dus we dachten, kom, we doen het nog een keer!

_mg_9404c2

Claudine wilde een sportieve aanvulling op haar portfolio

Hoe wat waar?

De shoots vinden plaats in mijn studio in Zaandam. Elke shoot duurt 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de supergetalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe collectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou.) Levertijd van de bewerkte foto’s is ongeveer drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

_mg_7633c

Britt had voor de shoot een moodboard gemaakt, met daarop onder andere Gigi Hadid, Calvin Klein-campagnebeeld, Romee en Doutzen

charis

Charis bouwt in het dagelijks leven websites, en wilde graag vrolijke foto’s voor op haar LinkedIn, Facebook en Twitter

Prijzen

Fotoshoot en zes foto’s: 250,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 25,- per stuk.

Beschikbare data

Zaterdag 25 februari (nog 1 plek beschikbaar!)
Zondag 26 februari

_MG_7464c

Ezi werkt als commercieel model en wilde nieuwe foto’s voor haar portfolio

_MG_9799c

Geoff werkt in de ICT, dus we maakten hem “de nieuwe Steve Jobs”, hihi!

Aanmelden

Interesse? Stuur me even een mailtje op fotografie@toeps.nl, en geef daarbij aan welke datum je voorkeur heeft, en wat voor shoot je ongeveer in gedachten hebt. Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Zoals op elke shoot zijn ook hier het standaard auteursrecht van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de foto’s niet zelf mag gaan bewerken. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *