Boek nu je fotoshoot voor juli of augustus!

Wegens succes herhaald: portretshoots! In juli en augustus heb ik ruimte in mijn agenda voor weer een aantal leuke shootdagen; voor particulieren, modellen die een portfolio-update nodig hebben of business professionals die op zoek zijn naar een fris portret voor op hun LinkedIn of website.

_MG_8477

Een persoonlijk vrijwerkproject met model Jeske

_MG_7098cbw

Curvy model Annika, op een van haar eerste testshoots (zou je niet zeggen hè!)

Hoe wat waar?

De shoots vinden plaats in mijn studio in Zaandam. Elke shoot duurt 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de supergetalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe collectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Neem in dat geval even contact op voor een offerte.)

Levertijd van de bewerkte foto’s is ongeveer drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

_MG_9193c

Make-up artist Charlotte (jep, that’s her!) heeft natuurlijk zelf ook een leuk portret nodig voor op haar profielpagina

IMG_5782c

José van The Media Nanny is PR-manager van onder andere Martin Garrix. Ze geeft vaak interviews, en word dan regelmatig gevraagd om zelf een foto aan te leveren

Prijzen

Fotoshoot en zes foto’s: 250,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 25,- per stuk.

Beschikbare data

Zaterdag 15 juli
Zondag 16 juli – Nog twee plekken beschikbaar
Zaterdag 12 augustus – Nog één plek beschikbaar
Zondag 13 augustus – Nog één plek beschikbaar

Extra extra

Omdat het zomer is, vinden Charlotte en ik het ook leuk om op locatie (bijvoorbeeld op het strand of op de hei) te schieten. Natuurlijk is dit iets bewerkelijker, want we zijn afhankelijk van het weer, we kunnen minder mensen op een dag fotograferen en we moeten op zoek naar een locatie om de make-up en styling te kunnen doen. Een shoot op locatie kost daarom 350,- (inclusief visagie), hiervoor schieten we dan ongeveer drie uur. Wil je dit? Mail dan even met je ideeën, dan spreken we samen een datum af!

sophie

Met model Sophie op de hei

_MG_0897c

Studente Japanese Studies Britt in Shinjuku Gyoen National Park (al is dát wellicht een beetje ver, qua locatie…)

Aanmelden

Interesse? Stuur me even een mailtje op fotografie@toeps.nl, en geef daarbij aan welke datum je voorkeur heeft, en wat voor shoot je ongeveer in gedachten hebt. Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Zoals op elke shoot zijn ook hier het standaard auteursrecht van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de foto’s niet zelf mag gaan bewerken. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *