Behind the scenes: Blink fall/winter 2016/2017

Maandag 13 juni reisden Maan en ik af naar Tilburg, op zoek naar een partycentrum waar de avond ervoor nog vrijgezellen, vriendengroepen en collega’s rondscheurden in karts, over de grond rolden in sumo-pakken en in licht beschonken toestand bowlingballen over de baan slingerden.

Die maandag niks van dat. Het was stil in De Voltage. De onderhoudsploeg bouwde aan nieuwe escape rooms, de trend van het moment. De schoonmaakploeg zorgde ervoor dat de vloer niet meer plakte. En wij? Wij schoten de herfst/wintercollectie voor Blink Shoes, op deze awesome locatie.

Flitsend

Voor deze shoot mocht ik een flitsset lenen van FotoFlits: De Elinchrom ELC Pro HD 500-set. Zo had ik, met mijn eigen flitser erbij, drie lampen tot mijn beschikking. Ideaal om de donkere ruimte van De Voltage in te kleuren. Hiervoor gebruik ik trouwens meestal gewoon cheap-ass folie van de knutselwinkel. Zolang je zorgt dat de folie niet te heet wordt (ofwel: instellicht uit!), werkt dat geweldig. De lampen vielen zo in de smaak dat ik ze volgende week ga aanschaffen: een verjaardagskadootje voor mezelf!

Team spirit

Net als de vorige keer waren Janne (Hampsink, Elite Model Management Amsterdam) en Elise (Burgess, De Boekers) mijn modellen. Een topduo! Corinne van der Heijden deed wederom de visagie, terwijl voor de styling deze keer Martine Reurings was gevraagd. Een nieuwe teamsamenstelling dus, maar ook weer niet zó nieuw, want ik ken Martine al jaren; we deden onder andere de Material Girl-cover samen.

En zoals ik al zei, Maan als super-assistent. Ik had haar ook écht hard nodig deze shoot, want voor elke foto moesten mijn drie lampen, plus de rest van de apparatuur, worden verplaatst naar een andere uithoek van het feestcomplex. Ook is een assistent altijd ontzettend handig om het licht of de beoogde poses te testen. Dat levert geregeld hilarische kiekjes op.

_MG_9461

_MG_9826

Natuurlijk wilde ik zelf ook nog even…

_MG_9469

_MG_9833

Moevie!

Zoals altijd maakte Elvy Sloot een superleuke backstage video. Die vind je, samen met een selectie campagnebeelden, hieronder.

PICS! (Of moet ik zeggen: Pits!)

601979-AE01__601974-M01_

_MG_9864c

601957-M34__701898-I34_

_MG_9531c

301490-J1606__102221-L1768_

PS: Wist je dat de foto bovenaan helemaal niet zo bedoeld was? Elise was nog aan het omkleden, toen we Janne vroegen even te gaan zitten om het licht te testen. Dit was de eerste foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *