Zullen we in Rotterdam gaan wonen?

Whoo, het is Valentijnsdag vandaag! En niet alleen dat, het is ook, niet geheel ontoevallig, Riemer-en-Toeps’ tweejarig jubileum! Natuurlijk is alles op Valentijnsdag altijd volgeboekt, dus we besloten het feestje wat te vervroegen: Afgelopen weekend spendden wij in Riemers favoriete stad, Rotterdam.

“Hey Riemer, boek jij het hotel?” Dat liet ‘ie zich geen twee keer zeggen, want hij boekte direct een kamer met het meest fenomenale uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug in het nhow-hotel, gevestigd in architectonisch hoogstandje De Rotterdam. Etentje erbij, hoppaaa!

Op zaterdag wilde ik een paar winkeltjes van mijn wishlist afwerken. Zo bezochten we Savage Lily in Disguise, een vintage shop die ik al tijden volg op Instagram. Ook gingen we op zoek naar de Kilo Idioot, eveneens een aanrader.

Verder dit weekend: Ultiem luie chillmomenten (checkout was pas om 15:00, hóe lekker is dat?!), een paar afleveringen van Bones, The Voice, giga lekkere lunch bij échte Chinees Oriental Express Rotterdam, en plannen.

Plannen? Ja, plannen. Riemer zou namelijk niets liever doen dan in De Rotterdam gaan wónen, enne… Dat lijkt mij ook wel wat! Ja, nee, tuurlijk, dit huis is ook heel tof, en ook heel handig met die studio erbij, maar ik mis nog steeds kamers. Die dicht kunnen. En voorzieningen. Sure, het centrum van Zaandam is om de hoek, en op zondag open, maar als je ergens wil eten dan heb je de keuze uit de sushi-vreetschuur en vier horecagelegenheden die stiekem allemaal van dezelfde eigenaar zijn. En levendigheid, ik mis levendigheid. Dus we gaan ons rustig oriënteren, maar dat zal allemaal nog wel even duren, want ik ga straks eerst nog drie maanden naar Japan.

Het was een leuk weekend, en in een low-key poging het vloggen weer op te pakken (zonder leen-Canon, dus gewoon met twee iPhones) maakte ik dit minifilmpje. Met gestolen muziek, want ik heb nog geen eigen muziek. Maar die komt er, ooit. Afijn, filmpje. Hier.

Een reactie op “Zullen we in Rotterdam gaan wonen?”

  1. Tandarts schreef:

    Absoluut doen! Leuke stad dat Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *