When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance

Boterham010

Iris Borduurt

Pony People

The colors of decay

Kimono-no

Volwassen worden is optioneel

Sneak peek: Iris Esther

Maar wacht, er is meer...?

12 reacties op “When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

 1. Maja schreef:

  Ik naai baby- en kinderkleding van biologische stoffen, met gots of ökotex certificaat. Zo weet ik zeker dat er geen kinderhandjes aan te pas zijn gekomen!
  http://www.instagram.com/mommymade.it

  1. Jamie schreef:

   Erik Buikema maakt schattige illustraties en verkoopt onder andere pins, patches, sleutelhangers en stickers via zijn Etsy webshop We Are Extinct.

   https://instagram.com/erikbuikema?utm_source=ig_profile_share&igshid=2tz9cfmmxad7

 2. Jamie schreef:

  Die katten patches, yesss! Allemaal super toffe kleine ondernemers! Wat gaaf dat je dit doet, Bianca!
  Ik heb zelf ook een Etsy shop, waar ik mijn gehaakte spulletjes verkoop. Knuffeltjes, beanies/mutsen, sleutelhangers, etc. Moet binnenkort nog een paar dekens toevoegen, maar doe ook custom orders o3o
  En kan bevestigen, dat inderdaad, elke keer als ik een bestelling binnen krijg, doe ik een vreugde dansje.

 3. Jacqueline schreef:

  Wat een toffe ondernemers heb jij hier bij elkaar gezocht! Hele leuke spullen, vooral die portemonnees en borduursels. Die ga ik onthouden voor als ik weer eens cadeautjes moet kopen.

  Zelf ben ik heel erg fan van Rosie’s Art, die custommade kleding en alledaagse kleding maakt, maar dan niet zo standaard. Beetje dieselpunk/post-apocalyptisch.

 4. Laura schreef:

  Net een portomonnee besteld bij boterham010 door dit artikel, super leuk initiatief en super mooi! (en had serieus al een portomonnee nodig dus yesss)

 5. Mary ann schreef:

  Leuk on te lezen. Mijn eigen “small business” heet Studio Inktvis. Ik moet altijd heel hard lachen als iemand schrijft ” jullie team” of “jullie zitten toch in de Randstad?” Nee geen team (Ik doe alles alleen en ik heb ook alles ontworpen (behalve de KAKserie) ) En ik woon heeeeel ver weg in de provincie Limburg. Dus ik doe idd een happy dance bij iedere bestelling ;-) Gr. Mary ann

  1. Natasja schreef:

   Om eerlijk te zijn vroeg ik me eerst ook af of Studio Inktvis uit meerdere personen bestond Mary Ann. Ik denk omdat je vrij veel merchandise hebt ^_^ Ik koop vaak een van jouw kaarten in plaatselijke winkels. Leuk dat je deze ondernemers deelt Bianca! Iris, Pony People en Marloes vind ik erg tof, de anderen kende ik nog niet. En ik heb jouw boek gekocht (en in een ruk uitgelezen) Ik vind het als zzp-er ook fijn om andere kleine ondernemers te steunen.

 6. Nynke schreef:

  Wat een leuke selectie, degene die ik nog niet volgde ben ik direct gaan volgen.Ik heb zelf een heuze winkel vol met leuke spullen. En ben dus altijd opzoek naar leuke ontwerpers. Hierbij een paar tips van mij:
  Zoï Zoï illustraties en leuke pins

  Gekkleurd bont gekleurd stipwerk en ander gekkigheid.

  Vrolijke famkes, rokjes en jurkjes gemaakt met haar eigen vrolijke prints.

  Roeks rariteitenkabinet, sieraden met miniatuur werelden erin. Zo ontzettend leuk.

  Lets colour your world. Allerlei vrolijke kitch en truttige bordjes.

  Ik kan nog wel even doorgaan, maar via deze dames uit het noorden vind je vast weer heel veel anders leuks.
  Groetjes Nynke

 7. Jennifer schreef:

  Superleuk! Ik vind dit soort dingen altijd zo leuk, hier zit tenminste nog passie in =)

  Een oud klasgenootje van me maakt moderne glas in lood raamhangers, ook erg mooi ^^
  https://www.etsy.com/shop/ravenhaylin

 8. Sharon schreef:

  Een Japanse local business: Mokuhankan in Tokio van meneer David Bull. Hij maakt samen met zijn team Japanse houtblok gravures en prints. Hij komt oorspronkelijk uit Canada en heeft samen met Japanse ambachtslieden (en tekenaar Jed Henry) het oude ”Carving and printmaking” weer nieuw leven ingeblazen. Hij heeft ook hele wholesome youtube filmpjes en een twitch-stream. Grampa himself heeft trouwens zelf zijn website en alle bedrijfssoftware gebouwd toen wij nog niet eens bestonden en slaapt in een kamertje achter zijn workshop. *overdaad aan enthousiasme*
  Ik doe zelf iets heel anders maar zijn houding en manier van aanpakken inspireert mij enorm in het opbouwen van mijn eigen bedrijfje.

 9. Irene schreef:

  Josien Brands (een vriendin van mij) heeft een eigen illustratie bedrijfje:

  http://www.josienbrandsdesign.nl

  Ze maakt, met diverse soorten materialen, een keur aan verschillende soorten prachtige illustraties, kaarten, de altijd leuke Tiny Cacti en nog veel meer! Neem vooral ook een kijkje in de winkel op haar website. 🙂

 10. Fransje schreef:

  Een vriendin maakt supergave pop art portretten (en ander leuks): https://www.fiverr.com/makemebark en https://www.instagram.com/makemebark/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *