Vanaf Schiphol

Ik zit hier met mijn noise cancelling koptelefoon, bij zo’n internetspot (maar op mijn eigen tethering 4G), vier rijen verwijderd van een of andere Wilco die ongetwijfeld de grappigste man op de werkvloer is, en nu non-stop moppen tapt om te verbergen dat ‘ie vliegen eigenlijk toch wel spannend vindt. Ondanks de koptelefoon is het rumoerig – ik snap nooit dat mensen denken dat die dingen wonderen doen. Kinderstemmen, gierende vriendinnengroepjes, trolleywieltjes over de rolband, een doffe klap van een omvallende koffer… Alles sijpelt erdoorheen. Daarbij heb ik nu een warm, zwaar ding op mijn hoofd. Kortom: het prikkelniveau is hoog, en ik kan niet wachten tot ik in mijn geliefde Tokio ben. Het land waar al het geluid een tandje zachter staat – misschien ook gewoon omdat ze daar de terminals met vloerbedekking bekleden.

Niet-vakantie

Mensen wensen me fijne vakantie, maar ik ga niet op vakantie. Ik verplaats gewoon voor zes weken mijn uitvalsbasis. Ik ga voor Aafke een webshopje aan haar blog toevoegen, voor de drie mensen die ik afgelopen zaterdag fotografeerde hun foto’s bewerken, voor Iris haar website live zetten en verder… Verder heb ik nog ruimte! (Dus wil je een kekke nieuwe website? Check toepsmedia.nl!)

Kersenblossom

Deze week leverde ik de nieuwe website van mijn uitgever Blossom Books op. Het is het grootste project dat ik tot nu toe heb gedaan als Toeps-de-websitebouwer, en ik heb dan ook mega veel geleerd. Het eindresultaat is een strakke, super handige website met custom filters, een super chille store finder en een apart onderwijsgedeelte, waar ik dan ook apetrots op ben. Het is pas een jaar geleden dat ik Toeps Media lanceerde, omdat ik eindelijk het gevoel had dat ik genoeg verstand van WordPress had om er serieus werk van te maken. Het bleek de juiste keuze. Niet alleen vind ik het super leuk en uitdagend om te doen, het is ook nog eens iets dat overal ter wereld kan.

Kledingen

Natuurlijk heb ik net ook twee giga koffers met vintage ingecheckt. Ik lever het straks in bij New York Joe, en vul mijn koffer voor de terugweg met Japanse vintage-schatten. (Kortom, mijn hobby is kleding de halve wereld over slepen. Heel soms vraag ik me af waar ik in hemelsnaam mee bezig ben, hahaha!)

Ik gebruik de kleding voor shoots, waarna ik direct goede foto’s heb om de items in de webshop te zetten. Zo fotografeerde ik vorige week met model Nanne (Space Models). Het portfoliowerk moet ik nog retoucheren, dus alles wat je hieronder ziet is totaal onbewerkt. Stel je voor, je bent zo mooi!

Deze trui heb ik gehouden - visagie: Charlotte van Beusekom

Boekdingen

Terwijl ik in Japan zit, gaat de pr voor mijn boek vrolijk door. Zaterdag sta ik in Trouw, en daarna verschijn ik nog in het blaadje van Bol.com en in de Flair. Ik weet niet precies wanneer, dus wanneer je mijn harses in de Flair voorbij ziet komen, please, geef een gil.

En net, toen ik na een uitgebreide uitpaksessie bij de tassencontrole eindelijk in de vertrekhal was gearriveerd, móest ik even een wildvreemde vragen om deze foto van me te maken. Mijn boek ligt op Schiphol! Wist ik al, maar toch. Life goal, completed.

Het is tijd om na te denken over nieuwe life goals. Daar is Tokio de perfecte plek voor. Rust, ruimte, en nieuwe ideeën. Ik heb er zin in.

2 reacties op “Vanaf Schiphol”

  1. Anne schreef:

    Veel plezier daar, en hoe vet dat je je eigen boek ziet liggen op Schiphol!

  2. Leonie schreef:

    Zoveel leuke en spannende dingen! Wees maar trots op jezelf. Ik ga je weer volgen in het Tokio avontuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *