Het begint zowaar op een woonkamer te lijken

IMG_7810

De bovenverdieping van mijn huis was tot voor kort eigenlijk een beetje een ondergeschoven kindje. Ja, nee, de vloer was mooi wit geschilderd, de buizen idem, er stond een grote, fijne bank… Maar negen van de tien keer lag ik in bed tv te kijken. De bank gebruikte ik weken aaneen niet, want de rest van de tijd zat ik beneden achter mijn computer.

En toen kwam Riemer. Met zijn tv, computer en kleren. Dus toen moest er een Malm komen. En een extra tv-ontvanger en een extra Devolo (zo’n kastje om zonder netwerkkabels via het stopcontact tv te kunnen kijken). Ik pakte eindelijk eens de vier dozen uit die al vanaf de dag dat ik verhuisd ben in de hoek stonden, zodat in die hoek hopelijk ooit een mooie boekenkast kan komen. (Deze bijvoorbeeld, hoe leuk!) Klein probleem: al die stopcontacten! Ja Karin, te veel stopcontacten is ook niet alles.

IMG_7815
Nieuwe kast, natuurlijk van de Ikea

IMG_7811
De lelijke hoek met stopcontacten. En Riemers huge ass tv!

Nou goed. We verplaatsten mijn witte tafel (de oplettende volger weet dat we net een paar weken geleden zo’n zelfde exemplaar in Riemers huis hebben neergezet…) en zetten Riemers iMac erop. En nu is het dus echt soort van een woonkamer aan het worden!

IMG_7807
Werkplek en uitgepakte koffer

IMG_7818
Excusez-moi voor deze crappy, kromme foto, maar ik had geen zin om mijn grote camera te pakken… Afijn, teevee!

Natuurlijk zijn er nog zaken te wensen. Zo wil ik bijvoorbeeld al heel lang een leuk nachtkastje, maar die zijn kennelijk niet te vinden. Vandaag hebben we twee kringkoopwinkels, de site van de Ikea en de real-life versie van JYSK afgespeurd. Die laatste was overigens één grote vergissing, wát een verschrikkelijke winkel is dat. Mijn plan is nu om dan maar de Vittsjö Laptophouder naast mijn bed te zetten. Is geen nachtkastje, maar wel hip en niet duur.

IMG_7814
Nog meer teevee!

U ziet, wij zijn stikverwend. Met onze twee televisies, twee Apple-tv’s, computers, laptops en iPads. Je zou denken dat onze enige hobby tv-kijken is. Nou ja, dat is stiekem misschien ook wel een beetje zo.

7 reacties op “Het begint zowaar op een woonkamer te lijken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *