Shoots for all: vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober!

Wegens succes herhaald, én voor mij de laatste kans om in mijn studio in Zaandam te schieten (no worries, daarna kan ik terecht in de studio van Maan in Utrecht): portretshoots for all! Dus modellen, particulieren en business people: sla je slag!

Portfoliowerk met model Jeske van der Pal (Tjarda Model Management)

IMG_5782c

José van The Media Nanny is PR-manager van onder andere Martin Garrix. Ze geeft vaak interviews, en word dan regelmatig gevraagd om zelf een foto aan te leveren

Hoe wat waar?

De shoots vinden dus plaats in mijn studio in Zaandam. Elke shoot duurt 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de supergetalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe collectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Neem in dat geval even contact op voor een offerte.)

_MG_9193c

Make-up artist Charlotte (jep, that’s her!) heeft natuurlijk zelf ook een leuk portret nodig voor op haar profielpagina

Levertijd van de bewerkte foto’s is ongeveer drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

Prijzen

Fotoshoot en zes foto’s: 250,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 25,- per stuk.

Beschikbare data

Vrijdag 20 oktober (nog 3 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 21 oktober (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Vrolijke, frisse foto’s met commercieel model Ezi Ovunda

Met curvy model Julia Meuleman gingen we naar buiten: als het mooi weer is, kan dat ook!

Eén van de foto’s die we de vorige keer maakten van Claudia, blogster van howaboutabook.nl

Aanmelden

Interesse? Stuur me even een mailtje op fotografie@toeps.nl, en geef daarbij aan welke datum je voorkeur heeft, en wat voor shoot je ongeveer in gedachten hebt. Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Zoals op elke shoot zijn ook hier het standaard auteursrecht van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de foto’s niet zelf mag gaan bewerken. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *