Nieuw jaar, nieuwe foto’s! (Lelystad, 27/28 januari en 3/4 februari)

Een nieuw jaar, tijd voor een frisse start met mooie nieuwe profielfoto’s. Of misschien verdient je portfolio een upgrade? Dan is dit de deal voor jou! Volgens ons vertrouwde recept organiseren Charlotte en ik weer shootweekenden, met een kleine twist: deze keer shooten we in de studio in Lelystad!

Behind-the-scenes met Estrella

IMG_5782c

José van The Media Nanny is PR-manager van onder andere Martin Garrix. Ze geeft vaak interviews, en word dan regelmatig gevraagd om zelf een foto aan te leveren.

Hoe wat waar?

De shoots vinden dus plaats in de studio in Lelystad. Elke shoot duurt 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de supergetalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe collectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Neem in dat geval even contact op voor een offerte.)

_MG_9193c

Make-up artist Charlotte (jep, that’s her!) heeft natuurlijk zelf ook een leuk portret nodig voor op haar profielpagina

Levertijd van de bewerkte foto’s is ongeveer drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

Prijzen

Fotoshoot en zes foto’s: 250,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 25,- per stuk.

Beschikbare data

Zaterdag 27 januari
Zondag 28 januari
Zaterdag 3 februari
Zondag 4 februari nog 1 plaats beschikbaar!

Eén van de foto’s die we de vorige keer maakten van Claudia, blogster van howaboutabook.nl

Estrella met haar mooie blauwe haren

Mijn buurmeisje Michelle

Aanmelden

Interesse? Stuur me even een mailtje op fotografie@toeps.nl, en geef daarbij aan welke datum je voorkeur heeft, en wat voor shoot je ongeveer in gedachten hebt. Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Zoals op elke shoot zijn ook hier het standaard auteursrecht van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de foto’s niet zelf mag gaan bewerken. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

4 reacties op “Nieuw jaar, nieuwe foto’s! (Lelystad, 27/28 januari en 3/4 februari)”

 1. Martine Eissens schreef:

  Wat een te gekke actie. Ik ben 25 kilo afgevallen en zie er nu heel anders uit, is wel een fotoshoot waard vind ik zelf. Nu kan even niet maar een volgende keer doe ik graag mee.

  1. Toeps schreef:

   Dat is goed hoor, er komt vast wel weer een volgende keer!

  1. Toeps schreef:

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *