Een kijkje achter de schermen bij mijn Ydence-shoot!

Een paar weken geleden schoot ik, inmiddels alweer voor de vijfde keer(!) voor Ydence. Het label van jonge onderneemster Lara de Graaf heeft in die tijd een flinke groei doorgemaakt, en dat valt ook te zeggen over de lookbooks. Waar we de eerste shoot begonnen met “gewoon” drie kleurtjes papier als achtergrond, kozen we deze keer voor een behind-the-scenes thema.

De rauwe look van Pistache Studios paste perfect bij ons concept. Daarbij huurde ik nog pretty pretty statieven (mijn eigen statieven zijn zwart en netjes, ik wilde natuurlijk van die verchroomde, stoere dingen), een paar kistjes en een witte rol, waarvan de rand nu juist wél zichtbaar mocht zijn. Ook mijn eigen Little Lovely Lightbox, die normaal vanaf mijn kast vraagt of alles nog joy sparkt, kreeg een plaatsje in de shoot. Of zeg maar gerust, een glansrol!

De shoot was om nóg een reden bijzonder: mijn broertje was mijn assistent en maakte een toffe backstage video! Bekijk ‘m hier:

Win win win!

De collectie is wederom om van te smullen, hieronder vind je een kleine greep. En omdat het zo leuk is, mag ik een hele set weggeven! Hoe? Like Ydence en Fashionmilk op Facebook, en reageer (hieronder of onder het bericht op Facebook) met welke set je graag zou willen winnen. De winnaar krijgt op vrijdag 4 maart bericht! LET OP: DEZE WEDSTRIJD IS INMIDDELS DUS GESLOTEN.

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-1

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-15

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-16

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-10

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-6

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-7

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-8

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-4

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-9

Lookbook Digitaal Spring Summer 2016-3

38 reacties op “Een kijkje achter de schermen bij mijn Ydence-shoot!”

  1. Zenda.vn schreef:

    Wat een prachtige collectie! Ik hou van de rok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *