Een multi-getalenteerde new face: Betsy Teske

Sommige testshoots zijn echt een kadootje. Toen ik werd benaderd door Linda Models om Betsy te fotograferen, maakte mijn hart een klein spongetje: ze stond al maanden op mijn wish list. Charlotte en ik spotten haar namelijk begin dit jaar op The Model Convention

_MG_0961

Toeps: We hebben je voor het eerst ontmoet op The Model Convention. Wat heeft je doen besluiten daaraan mee te doen?

Betsy: “Toen ik in februari dit jaar op de huishoudbeurs liep, viel mijn oog op een stand bij het podium waar gepraat werd over The Model Convention. Ik was wel benieuwd en kwam erbij staan. Mariana Verkerk stond te vertellen en vroeg mij persoonlijk om mee te doen. Het duurde niet lang of ik had toegestemd en nog diezelfde week liep ik over de catwalk op The Model Convention!”

Toeps: Wat vind je van alles wat je tot nu toe hebt beleefd sinds je deelname?

Betsy: “Ik vind het spannend, maar ook superleuk! Ik heb al heel wat mensen ontmoet sinds de conventie. Ik geniet er erg van, maar toch is alles behoorlijk spannend. Het is allemaal nieuw, maar ik word goed ondersteund door de mensen om mij heen en mijn modellenbureau en ik geloof dat het helemaal goed zal komen!”

_MG_1231

Met haar Lara Stone-achtige figuur (borst: 92cm, heup: 102cm) valt Betsy bij Linda Models onder het kopje “curvy”.

Toeps: Wist je dat er zoiets bestond als een “curvy model”?

Betsy: “Nee, dat wist ik niet. Het was een heel nieuw concept voor mij, maar ik ben blij dat het bestaat, anders had ik mijn ervaringen tot nu toe helemaal niet mee kunnen maken!”

Toeps: Wat doe je graag? Op The Model Convention vertelde je dat je naar de kleinkunstacademie wilde, is dat nog steeds zo?

Betsy: “Ik speel gitaar, zing, schrijf verhalen en lees graag in mijn vrije tijd. Gitaar spelen doe ik nog maar een paar jaar, maar ik begeleid mijzelf het liefst met mijn gitaar als ik mijn favoriete liedjes zing.

Ik houd nog steeds erg van musicals en doe dit jaar met mijn musicalvereniging weer een stuk, maar na mijn tweede afwijzing voor de kleinkunstacademie heb ik een besloten een andere kant op te gaan, en in september start ik met mijn opleiding rechten in Amsterdam.” •

_MG_1010

Of wordt het misschien tóch een modellencarrière? Wij wensen Betsy in ieder geval enorm veel succes, met wat ze ook besluit te gaan doen.

PS: Bonusmateriaal! Op de shoot gaf Betsy ons een voorproefje van haar zangkunsten, én demonstreerde ze de cup song onder de knie te hebben, compleet met bekertje! “When I’m gone, when I’m gooohoohoohooooone…” Heerlijk kind.

Betsy wordt vertegenwoordigd door Linda Models en is in Londen geplaatst bij Milk Management. Op Instagram is ze te vinden als @betsyteske. Haar en make-up bij deze shoot werden verzorgd door Charlotte van Beusekom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *