Behind the scenes: Blink Shoes

Een paar maanden geleden schoot ik voor de tweede keer voor Blink Shoes. Net als de eerste keer schoten we in The Student Hotel, al verruilden we Rotterdam voor Amsterdam dit seizoen. Modellen-met-kleine-voetjes Elise Burgess (De Boekers) en Janne Hampsink (Elite Model Management Amsterdam) poseerden voor de vrolijke foto’s, terwijl styliste Ashley Veraart de schoenen combineerde met hippe looks, en visagiste Corinne van der Heijden zorgde voor de finishing touch qua make-up.

En ik? Ik bedacht me op het állerlaatste moment dat een assistent toch wel handig zou zijn, gezien het gesleep met equipment van locatie naar locatie – en omdat we niet in Japan waren, vond ik het toch nét even een te grote gok om de spullen onbeheerd te laten staan. Ik zette een oproepje op Facebook, en binnen no-time was Jimmy geregeld. Hoppa!

Elvy Sloot maakte deze leuke backstage video, waarin je, als je héél snel bent, ook nog mijn pingpong-skills kunt bewonderen.

Hieronder een aantal van mijn favo foto’s. En hoera: binnenkort schieten we alweer de volgende campagne! Hey ho, let’s go!

BlinkZomer16-1c

BlinkZomer16-6c

BlinkZomer16-2c

BlinkZomer16-5c

BlinkZomer16-4c

BlinkZomer16-3c

PS: Meer van mijn werk zien? Check dan ook eens mijn website! (Hij is nog niet af… Workworkworkworkwork!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *