Reserveer nu mijn boek: Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

2 april 2019 ligt ‘ie in de winkels, maar je kunt ‘m nu vast reserveren: mijn boek over autisme. Of, zoals mijn uitgever het mooi omschrijft:

Autisme; da’s toch dat je heel snel lucifers kunt tellen, en weet dat 7 augustus 1984 op een dinsdag viel? Nou… Nee. Bianca Toeps legt in haar boek Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit haarfijn uit wat het wél betekent als je autisme hebt.
Op een frisse en luchtige manier beschrijft Bianca de verschillende situaties waar iemand met autisme tegenaan loopt in het dagelijks leven. Daarnaast geeft ze tips: waarom je iemand met autisme soms beter kunt mailen, wat je doet als iemand je liever niet aankijkt en vooral: waarom het geen compliment is als je zegt: ‘maar je ziet er helemaal niet autistisch uit!’

In het boek leg ik je uit hoe autisme voor mij voelt, neem ik je mee langs oude en nieuwe theorieën en deel ik ongemakkelijke situaties uit mijn jeugd. Ook komen een aantal andere mensen met autisme aan bod, waaronder Zjos Dekker en Christina Curry.

Je reserveert het boek op bol.com via deze link. Ontzettend bedankt!

3 reacties op “Reserveer nu mijn boek: Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit”

 1. Eline schreef:

  Komt er ook een mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van jouw boek te bestellen?

  Liefs, Eline

  1. Toeps schreef:

   Hoi! Ik denk het wel, maar dat moet ik even met de uitgever bespreken, hoe dat precies zou moeten werken.

 2. Heleen schreef:

  Leuk, ik wil graag je boek reserveren,
  (ook leuk gesigneerd!)
  en ik wil graag op de hoogte gehouden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *