Adverteren

Nadenken over creatieve concepten en ideeën vind ik één van de leukste dingen om te doen. En omdat ik naast blogger ook fotograaf ben, is het mogelijk door mij een volledige campagne te laten verzorgen! Ook test ik graag producten of diensten uit, of verwerk ik het te promoten item in een origineel artikel. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van recente samenwerkingen:

Suitsuit

Na in 2015 de reguliere campagne te hebben gefotografeerd op Ibiza, vroeg SUITSUIT mij in het voorjaar van 2016 hun Blossom Botanica-koffers mee te nemen naar Tokio. We verzorgden campagnebeeld en ik schreef een blogpost, die zowel op deze blog als die van SUITSUIT werd gedeeld.

Ydence

Voor kledingmerk Ydence fotografeer ik elk half jaar het lookbook- en campagnebeeld. Op de blog organiseren we winacties en plaats ik een leuke backstage video.

Pandora

Voor Pandora verwerkten we vlak voor de feestdagen een aantal sieraden in vier verschillende looks. Ik sprong deze keer zélf voor de camera, terwijl visagiste Charlotte van Beusekom de verschillende make-ups verzorgde.

Andere samenwerkingen

Product reviews, persreizen… Ik vind het erg leuk om avonturen te beleven, zo ging ik al eens een dagje urbexen met Canon, ontmoette ik de merchandisers van Disneyland Parijs (YAAAS!), testte ik twee online brillenverkopers en schreef ik een artikel over mijn camera’s, waarvan ik er eentje op proef had.

Bereik

Toeps Blog wordt maandelijks zo’n 8.000 keer bekeken. Op Instagram heb ik 12,5K volgers. Mijn publiek bestaat voor 63% uit vrouwen en voor 37% uit mannen. De grootste leeftijdscategorie is tussen de 25 en 34 jaar. Mijn bezoekers zijn vooral geïnteresseerd in autisme, reizen (Japan) en lifestyle.