MAAN BLOG #17 – Weer geland in Nederland

It’s been a while, crocodile… Het schrijven van dit blokje stel ik echt al bijna twee maanden uit. Want als ik het opschrijf is het echt: Ik ben weer terug. Zo terug dat het énige wat ik dan nog niet gedaan heb mijn voicemail bijwerken is. Daarop vertel ik je nog steeds dat ik op wereldreis ben en dat je me beter kan mailen, haha.

Het is – kort gezegd – nogal wennen aan weer in Nederland zijn. Alle ochtenden brood en overal heen op de fiets of in de trein! En veel grijze dagen! Ik heb nog steeds niks over de hele roadtrip in California, USA geschreven (foto’s deels wel gefixt, die staan op m’n tumblr) en begin na twee maanden nu eindelijk te landen in NL. Het is niet alleen maar slecht hoor, gewoon wennen. Hier is het leven vol en druk. Ik doe hier op een dag meer dan in een week daar, ben weer volop aan ’t werk en sociaal aan ’t zijn.

image

(Deel van) het welkomstcomitée ♥

Rupsje nooitgenoeg

Voordat ik wegging was het al mijn grootste struikelblok: meer en meer en meer in een week willen proppen. Het gaat nu wel wat beter, ik doe minder op social media en neem vaker ook een dagje vrij. Voor ik wegging zat ik eigenlijk ’s avonds altijd nog wel te werken; een béétje editten, of toch ‘even’ dat mailtje of appje beantwoorden… Nu probeer ik echt wat meer rust in te bouwen, met wisselende resultaten. Soms is het namelijk ook gewoon wél heel fijn om die serie foto’s even af te maken.

En sinds ik terug ben fotografeer ik wat af: castingfoto’s, tests, vrij werk – maar ook (zeer selectief!) bruiloften, feesten en zakelijke shots. Ik zit te broeden op wat heel dromerig vrij werk, maar moet daar de juiste mensen nog voor vinden. Aanmeldingen (vooral van stylist(e)s) welkom!

image-2

Lekker picnicken. Buiten. Zonder laptop/werk.

In short:

Voor deze keer houd ik het kort. Ik weet namelijk niet zo goed wat ik hier verder in moet zetten, behalve: HOI. Ik ben er weer. Het bevalt wel, en in het begin ook even niet.

Ik wil het graag hebben over alles wat er gebeurt, in mijn leven en in de wereld – “want er gebeurt veel, serieus” – maar daar is dit niet het blogje voor. We hebben het later wel over aanslagen in Europa en de coup in Turkije, relaties, meer werk, vakanties, Amerika, gekkies en Trump. Voor nu post ik gewoon dit en binnenkort bespreken we de rest.

image-4

Voorproefje van m’n USA-avonturen ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *