RECAP: Nicky wint Holland’s Next Top Model 2014

Oh, wat was ik blij met een perskaart voor de finale van Holland’s Next Top Model. Ik zou live bij de finale kunnen zijn, net als vorig jaar. Zo zou ik live de meest briljante zinnen voor de recap kunnen bedenken, en de mooiste foto’s kunnen maken voor bij het verslag. En toen: griep! Ik besloot thuis te blijven en, net als jullie, van achter mijn tv de show te kijken. Want ach, dan heb je eigenlijk toch het beste zicht. Voor de laatste keer dit seizoen: de recap!


Je gebruikt AdBlock. Aangezien webhosting niet aan de bomen groeit, en ik jullie mijn blog tóch gratis wil laten lezen, zijn advertenties noodzakelijk om mij uit de kosten te houden. Wil je verder lezen? Schakel AdBlock dan uit voor deze site en herlaad de pagina. Ontzettend bedankt!

Weten hoe je AdBlock uitschakelt? Check. Nog steeds problemen? Mail me even, dan zet ik je op de whitelist. PS: Het herladen van de pagina kan even duren, dus als je deze melding ziet terwijl je toch écht geen AdBlock gebruikt, is het meestal gewoon een kwestie van eventjes geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *