RECAP: Holland’s Next Top Model #7 – Met zonder styling

Voordat we gaan beginnen met de recap van deze week, heb ik eerst een vraag. Sinds wanneer is het done om een korte broek onder je pimpelpaarse jasje te dragen? Yes, I’m looking at you, Fredje.

Nou goed, Fred-in-de-korte-broek komt de meiden vertellen dat ze hun koffers moeten pakken. Het zijn de laatste dagen in LA, want nog deze aflevering krijgen we te horen welke vier meiden een ticket voor de finale bemachtigen. Maarre, ze zijn nu nog met zes? Dat wordt spannend!

Crappy Crunchy


Je gebruikt AdBlock. Aangezien webhosting niet aan de bomen groeit, en ik jullie mijn blog tóch gratis wil laten lezen, zijn advertenties noodzakelijk om mij uit de kosten te houden. Wil je verder lezen? Schakel AdBlock dan uit voor deze site en herlaad de pagina. Ontzettend bedankt!

Weten hoe je AdBlock uitschakelt? Check. Nog steeds problemen? Mail me even, dan zet ik je op de whitelist. PS: Het herladen van de pagina kan even duren, dus als je deze melding ziet terwijl je toch écht geen AdBlock gebruikt, is het meestal gewoon een kwestie van eventjes geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *