RECAP – Holland’s Next Top Model 2013 – Aflevering 8

Oh jee. Hoe moeten we nu een recap schrijven over de aflevering van gisteren? Dat wordt dan eigenlijk een recap van de recap, want de meiden zaten met Anouk fragmenten terug te kijken, die ze overigens thuis voor de tv ook al hadden gezien.

gezellig
De meiden gezellig op de bank, en Anke

Er wordt teruggeblikt op de emotionele belsessies, en Anouk verklapt dat ze zelf voor de tv zat te huilen toen de meiden in aflevering 3 naar huis mochten bellen. Ongelofelijk.

Veranderingen

Ook wordt er teruggeblikt op de make-overs. “Oh my god, ik ben net 40!”, zei Anke over haar make-over. En hoewel wij dat eerst ook dachten, veranderde de voor-en-nafoto ons van mening: Anke ziet er na de make-over echt wel beter uit!

anke40
“Ermahgerd!”

anke
Wat vind jij beter? Links of rechts?

Wie er ook iets anders uitziet, is Nikki. Ze is wat afgevallen in haar gezicht, want ze is hard aan het trainen, aldus haar mams. Ook de familie van Anke mag meegenieten, ze eten nu allemaal “raar eten”. Bring on the quinoa!

Danie Bles

De drie meiden die zeker waren van een plekje in de finale, mochten meelopen in de show van Danie Bles op Amsterdam Fashion Week. Danie is ófwel een totale bitch, of wilde op tv graag óverkomen als een totale bitch, want de manier waarop zij tegen de modellen praat is werkelijk belachelijk. Baldijntje agrees, ze is blij dat zij die show niet heeft hoeven lopen, haha.

waaromloopjeniet
“Waarom lóóp je niet?!”

Kopenhagen Fashion Week

Over shows gesproken: Nikki mocht ook meelopen in de show van Stine Ladefoged op Kopenhagen Fashion Week. Ze had een kleine wardrobe malfunction, want het bandje van haar schoen begaf het. Maar ze loste het heel professioneel op, en ze zag er prachtig uit!

schoen1
Daar vliegt het zwarte bandje omhoog…

schoen2

Publicaties

Dan begint Anouk over de publicaties. Daelorians foto aan de verticale catwalk is gebruikt als Sizz-advertentie, en zelfs de Zinzi-catwalk-op-bospaadje-pics zijn gebruikt in een advertentie. Althans, die van iedereen behalve Baldijntje. Maar dat is logisch. Wij snappen het niet helemaal. Anouk praat over “publicaties” als menig amateurmodel. Begrijpt dan niemand dat het helemaal niet cool is, dat je foto’s zijn gebruikt in duizend advertenties, zonder dat jij er een cent voor hebt ontvangen?

891908_682469761771186_654690001_o
Publicaaaaaaatie!

De vierde finaliste

En dan is het moment daar. Het niet-zo-spannende moment, waarbij iedereen al wist wie er door zou gaan. Inderdaad, het is Daelorian. Maar wij willen nog wel even zeggen: Baldijntje, wat zag je er prachtig uit!

headerrr

We kijken met spanning uit naar de finale, die volgende week al om 20:30 wordt uitgezonden! Wie is jouw favoriet?

Een reactie op “RECAP – Holland’s Next Top Model 2013 – Aflevering 8”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *