Holland’s Next Top Model 2016 Ep. 2 – Waar de donkere weer eens kaal moet…

De tweede aflevering van Holland’s Next Top Model staat, zoals altijd, in het teken van de make-overs. Maar terwijl we dáár dit jaar geen kandidate verliezen, is het even later wél raak…

Problem


Je gebruikt AdBlock. Aangezien webhosting niet aan de bomen groeit, en ik jullie mijn blog tóch gratis wil laten lezen, zijn advertenties noodzakelijk om mij uit de kosten te houden. Wil je verder lezen? Schakel AdBlock dan uit voor deze site en herlaad de pagina. Ontzettend bedankt!

Weten hoe je AdBlock uitschakelt? Check. Nog steeds problemen? Mail me even, dan zet ik je op de whitelist. PS: Het herladen van de pagina kan even duren, dus als je deze melding ziet terwijl je toch écht geen AdBlock gebruikt, is het meestal gewoon een kwestie van eventjes geduld.

9 reacties op “Holland’s Next Top Model 2016 Ep. 2 – Waar de donkere weer eens kaal moet…”

 1. Alicia schreef:

  Deze post was gewoon alles wat ik dacht, maar dan opgeschreven. Loved it!

 2. Sarah schreef:

  Ik vertrouw het niet helemaal van Cherie, wat oh wat zal er allemaal besproken zijn achter de schermen.

  1. Maarten V schreef:

   Het ‘de eer aan zichzelf houden’ klonk vooral alsof ze al heel erg doorhad dat ze er sowieso uit vloog.
   Dat ‘ik respecteer je keuze’ is doorgaans ook niet de reactie van de jury als mensen opstappen. Dus ja, bijzonder.

 3. Nic schreef:

  Ik kijk alleen nog maar hntm zodat ik daarna jouw recap kan lezen en kan lachen. Al die onrealistische dingen soms, zoals inderdaad over die volgers op social media. Alsof ze tegen de nieuwe Christy Turlington gaan zeggen: ‘Helaas heb je niet genoeg volgers op instagram, je kan beter gaan vakkenvullen ofzo. Doei.’

  1. Toeps schreef:

   Ja haha dat inderdaad! Veel volgers hebben (en dan bedoel ik echt 100.000 en meer) helpt wellicht als je niet bijzonder knap bent (van die it-girls), maar de gemiddelde veertienjarige die wordt vastgelegd door een Amerikaans bureau heeft nog amper volgers. Dat komt van zelf wel als ze grote shows gaat doen.

 4. Saskia schreef:

  Uhm, die Anne-Wytske de beste foto? Ik zie volgens mij iets anders dan de jury O_o

 5. Luna schreef:

  Zucht. Eindelijk kon ik het commentaar lezen, want gisteren kon ik de aflevering niet bekijken. Ik heb me moeten inhouden om niet snel de recap te gaan lezen voor ik de aflevering zou gaan kijken, maare dan was de lol er wel af he ;0

  Ik vind dat de sfeer in de eerste en tweede afleveringen gezellig is. Meiden onder elkaar, nog geen gesnauw/gekibbel e.d. Maar ik heb het gevoel dat na deze afleveringen de ellende begint. (al is het ook leedvermaak natuurlijk. Voorgaande jaren waren de eerste afleveringen al wel meer heibel. Misschien heeft dat ook met een merk neer zetten te maken?

  Verder vraag ik mij stiekem wel af waarom je mee zou doen aan dit programma. Al die niet zulke realistische fotoshoots, het niet aardig over komen op tv terwijl je dat wel bent in het echt, afgekat worden terwijl dat niet hoeft.. Maar goed, dat kan de pret niet drukken, ook dit seizoen gaan we lekker volgen :) Mijn favorieten zijn trouwens Noor en Sarah.

 6. Jip schreef:

  Als ik iets jonger en single was had ik zo mee willen doen hoor, lachen toch?!

 7. Melanie schreef:

  Mooiste foto is van Lena voor mij.

  Ik zat even te lezen maar je hebt er verder niks overgeschreven. Namelijk Emma en styling. Emma is zeer slank (te slank in mijn ogen) en haar matchen met een spierbundel op deze manier vind ik slecht gedaan. Komaan zo lijkt ze nog slanker dan ze al is. En haar outfit? Haar schouders hadden bedekt moeten zijn. Of de fotograaf had haar achteraf moeten bij fotoshoppen.

  Deze shoot had ze in mijn ogen met deze styling al nooit kunnen winnen. Is ze een catwalk model? Ja. Is ze een (semi) lingerie model? Nee.

  Verder goed geschreven stukje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *