De week van Toeps #35 – Blauwtjes

Oh, wat was ik nerveus. Al vanaf zondag was ik lichtelijk sjaggerijnig, want dinsdagavond zou HNTM weer beginnen, en daar horen natuurlijk recaps bij! De pressure was enorm, want vooraf kreeg ik al de nodige berichtjes: “Ik verheug me meer op de recaps dan op de show!” Oké, dacht ik, dit moet goed, grappig én snel…

Liefs uit Tokio

Maandag legde ik de laatste hand aan mijn nieuwe bloglayout. Als dan iedereen die recap komt lezen, dan wil ik wél dat de site er goed uitziet natuurlijk! Ik mailde wat met Hot Pink Media over de bannerplacement, selecteerde ondertussen nog de beelden voor Tiffany, en om 15:00 stond ik op Schiphol. Stewardess Sharon was net geland uit Tokio, met een 10-pack van mijn favoriete chocolaatjes!

Edits

Dinsdag werkte ik aan een filmpje voor Ydence. Een spontaan idee op de shoot, tussen de foto’s door. Lara wilde er graag een muziekje onder, en wat titeltjes op. Na al drie versies opgestuurd te hebben, waarna ze tóch weer net even wat anders wilde (“Dus dan het begin van versie 1 maar dan toch het einde zoals in versie 2…”) besloten we dat het slim was om dit klusje samen te doen. Gelukkig zit Ydence HQ ook in Zaandam, dus tien minuten later stond Lara op de stoep. Een paar uur later was dit het resultaat:

All hyped up

Die avond zat ik er helemaal klaar voor: DE RECAP! Direct na de uitzending ging ik aan de slag, waardoor het stukje iets na twaalven al live stond. Nog helemaal hyped up van de adrenaline en de binnenkomende reacties lag ik nog uren in mijn bed naar mijn telefoon te kijken. Ik sliep pas om 3:00…

Aankomende week heb ik het gelukkig makkelijker: Aflevering 2 is tegen betaling al vooruit te kijken! De tekst is daarom ook al grotendeels af, en ik streef ernaar de nieuwe recap direct na de uitzending live te hebben.

Brilsmurfen

Na een werkdag op kantoor met Sonja ging ik tegen het eind van de middag met Aafke naar een blogger-event van Polette. Brillengekken dat we zijn. Het event was ter ere van de e-Polette, een bril met speciale filter zodat je je ogen en bioritme niet naar de gallemiezen helpt als je de hele dag achter een scherm zit te werken. Oooh, need!

ToepsBlogPolette-1

ToepsBlogPolette-2

Klein minpuntje: de e-Polette is op dit moment nog niet op sterkte verkrijgbaar. En tja, er is maar één ding vervelender dan de hele dag met je bril achter een beeldscherm zitten… En da’s de hele dag met lenzen achter een beeldscherm zitten. Ook denk ik niet dat een e-Polette handig is met Photoshoppen, aangezien de glazen een gelig tintje hebben. Maar als ze straks op sterkte te krijgen zijn, wil ik er zéker eentje hebben voor nachtelijk codeer- en recapwerk.

ToepsBlogPolette-4

Ik noem dit werk: bloggers in het wild

ToepsBlogPolette-3

Heel veel brillies

ToepsBlogPolette-5

Joe!

Aafke en ik snuffelden nog even verder in de winkel, toen mijn oog viel op de meest fantastische (zonne)bril. Met een zonnebril op sterkte loop je steeds met zo’n brillenkoker te klooien, maar bij dit geval is het een kwestie van opklappen en klaar! Ik keek de Polettes lief aan en ja hoor: de Allen is binnenkort van mij!

IMG_3356

IMG_3359

PS: Ook een e-Polette? Met deze code (geldig tot 21 september) krijg je 10% korting: e-poletteNL

Nowhere to go pt. 2

Donderdag was ik aardig moe, maar ik moest nog even door. Aafke was namelijk uitgenodigd voor de Elle Style Awards, en had mij meegevraagd. Leuk, gezellig! Ik checkte mezelf uit in de spiegel en vond dat ik wel een style update kon gebruiken. Gelukkig was daar Irene Faas van Haar in de Wind, de kapsalon die vorig jaar met mijn foto’s genomineerd was voor de Coiffure Awards, to the rescue. “Hoi, ik wil hip, kort, en blauw!”

IMG_3365

Ik deed een probeersel op Snapchat en jullie zeiden: DOE!

IMG_3383

Dus ik deed.

Tja. Dan die Elle Style Awards. We vonden het al wat raar dat we nog niks vernomen hadden, qua tijd en plaats en zo. Aafke poogde te mailen, maar kreeg out-of-officemeldingen terug. Ik besloot even een appje naar Suze te sturen, want die wist vást meer. Dat klopte. Suze wist me te vertellen dat Aafke wél op de lijst stond, maar ik niet. Iets met een te kleine showruimte en al te veel genodigden. Zit je dan, met je leuke haar. Nou goed, ik was toch moe, dus ik besloot thuis met Riemer wat foto’s op het dak te maken, waarna we al snel in bed doken. Slaap inhalen.

_MG_4516

_MG_4557

_MG_4640

TGIF

Vrijdag kwam vriendinnetje Veerle werken. Het werd een productieve dag, waarop ik voor Tiffany niet alleen de foto’s, maar ook de gifjes afmaakte. Een kleine sneak peek, hier:

_MG_3918gif

Dit weekend hoefde ik gelukkig niet al te veel. Ik besloot een KonMari-revisie te houden en deed nog wat kleding weg. Ook zette ik het een en ander op Marktplaats. Aankomende week is het, op de recap na, ook nog vrij leeg, dus da’s mooi. Tijd om wereldreis-plannen uit te werken!

Social shizzle

Live meekijken? Dat kan op Instagram (@biancatoeps) en Snapchat (biancatoeps). Ik weet nog steeds niet welke van de twee ik moet kiezen.

2 reacties op “De week van Toeps #35 – Blauwtjes”

  1. chantal schreef:

    Wauw, je haar is leuk zo! En echt genieten van je recaps. Love it! x Chantal

  2. Joke schreef:

    Leuk haar☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *