Interview – Beauty is not a number

Screen Shot 2013-10-08 at 8.35.05 PM

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Laura, een meisje dat schrijft voor de blog “Beauty is not a number”. Ze wilde me graag interviewen, voor deze site die over eetstoornissen en lichaamsbeeld gaat. Oei, da’s best persoonlijk.

Ik denk dat zo’n 50% van jullie wel weet dat ik vroeger problemen met eten heb gehad, maar de andere helft misschien nog niet. En ik vind het altijd zo lastig, want mensen hebben er altijd van die vooroordelen bij. Dat ik graatmager zou bewonderen of zo. Nou, dat is dus niet zo. Ik was zelf trouwens ook nooit graatmager, ik had eerder een verstoord eetpatroon. Hoe dat kwam? Nou ja, dat kun je dus allemaal lezen op de site. Kijk dus snel hier!

Een reactie op “Interview – Beauty is not a number”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *