Toeps de webdesigner #3

Na Toeps de Webdesigner #1 en #2, respectievelijk de sites van Nikkie en Maarten, ben ik begonnen aan het volgende project: Fashionmilk 3.0.

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan iets aan Fashionmilk te veranderen. Maar toen kwam WordPress met een update, en bij die update zat een nieuw theme: Twenty Fourteen. Ik zag het en dacht: Dit is ideaal voor Fashionmilk!

Twenty-Fourteen-_-A-beautiful-magazine-theme-20130809
Featured articles! Dropdown menu’s! Responsive for mobile! Do want!

Op Fashionmilk hebben we namelijk altijd een beetje het probleem: er staat zo veel leuke content op die je, als je de site niet goed kent, helemaal niet ziet! Sinds een tijdje hebben we daarvoor een slider, maar goed, wie gaat alle zes de slides zitten bekijken? Juist, niemand. Daarbij vergeet ik de slider vaak up te daten, omdat dat handmatig moet. Dus. Ik wil Twenty Fourteen.

Natuurlijk niet zoals ‘ie er standaard uitziet. Nee, da’s te makkelijk. En saai. En vooral te zwart. Ik wil een zelfgebouwde aanpassing op het thema, een zogeheten Child Theme. Om te kijken hoe dat er ongeveer uit zal zien, opende ik Photoshop. Knip, plak, paint, en zie daar:

twenty-fourteenmockup

I need this! I soooo need this! Nu nog tijd om het te bouwen, lol. Oh enne, dat design voor Nikkie, daar gaan we ook mee aan de slag volgende week. Opener, cleaner… We designen nog effe door.

Steun mijn Kickstarter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *