Shoplog: iPhone-accessoires!

Hoera! Zoals sommigen van jullie al via mijn Instagram hebben vernomen, ben ik sinds kort de trotse eigenaar van een spiksplinternieuwe iPhone 6! Mocht ook wel, mijn iPhone 4-zonder-s had er echt geen zin meer in. Drukte ik per ongeluk op de verkeerde app, dan was ik zo een paar minuten verder. Even een reisadviesje opzoeken en doorappen werd een hele onderneming, laat staan even heerlijk Facebooken. Gelukkig kon ik mijn abonnement verlengen en daarom dus, gratis en voor niks (als je even vergeet dat ik die telefoon zelf weer terugbetaal via mijn facturen…) een gloedjenieuwe telefoon!

De oude is inmiddels trouwens ondergebracht bij mijn moeder. Als bijna leeg foto- en Facebooktoestel doet ‘ie het ineens stukken beter, en zo is mams ook eindelijk, na al die tijd, toegetreden tot de smartphone-wereld. Althans, we moeten nog een simkaart voor haar regelen. Tot die tijd kan ze alleen Facebook-chatten. En Skypen. Oh ja, Skypen… Dat bestond ook nog!

Natuurlijk heeft mijn nieuwe telefoon een hoesje nodig. En als we dan toch bezig zijn, een hele rits accessoires. Daarom presenteer ik u, met dank aan de vrienden van GSMpunt.nl, mijn nieuwe goodies. Met glitters en bokeh. Omdat het kan.

Otterbox

IMG_7844

IMG_7845

IMG_7847

Ofwel, hoesje. De Otterbox-hoesjes staan bekend als de meest stevige in hun soort, ideaal dus voor mijn geliefde toestel. Het is met deze Otterbox geen enkel probleem om het toestel van weet-ik-hoe-hoog naar beneden te lazeren, al wilde ik het toch níet echt uit gaan proberen…

Selfiestick

IMG_7825

IMG_7830

Uiteraard is deze selfiestick uitsluitend voor ironisch gebruik. Iedereen weet dat een selfiestick enkel voor losers en Kim Kardashian bestemd is, al twijfel ik of dat een pleonasme genoemd mag worden. Anyway. Riemer en ik gaan over iets minder dan twee weken naar Tokio, dus hiermee kunnen we perfect de Japanner uithangen. Yolo! (Ook dat was uiterst ironisch, dat snapt u.)

Mobiele oplader

IMG_7834

Heel veel power, want extended battery life was niet echt de eerste prioriteit bij het ontwerpen van nieuwe, plattere iPhones.

Fish-eye en macrolens

IMG_7839

IMG_7854

IMG_2300

Hierboven een schitterende close-up, gemaakt met de macrolens. Benieuwd naar een kiekje met de fish-eye? Check. De lensjes komen in een handig meeneem-zakje, dus ik ga mijn best doen in de toekomst wat schitterende close-ups van plantjes en bloemetjes te maken. En zo.

Sport-armband

IMG_7858

Ik had er al zo een voor mijn oude telefoon, maar het nieuwe ding is een flink stuk groter. Dat zou natuurlijk niet gaan passen! Daarom deze nieuwe, zodat ik weer heerlijk sportief kan gaan hardlopen. Die ene keer per jaar.

Vossenhoesje

IMG_7862

IMG_7867

IMG_7868

IMG_7871

Repeat after me: kawaii! Hoe schattig is dit vossenhoesje?! En als klap op de vuurpijl kan je er ook nog een matching achtergrond bij downloaden, zodat je telefoon helemaal omgevost is. I am in loooove!

GSMpunt.nl

Kortom, ik ben blij met mijn goodies. Dusse, zoek je ook Apple iPhone 6-hoesjes, LG G4-hoesjes, Sony M4 Aqua-hoesjes of anders leuks? Check dan snel GSMpunt.nl! (En dat rijmt.)

Zoals je waarschijnlijk al wel begrepen had, is dit een gesponsord artikel. Dat houdt in dat ik deze goodies gratis heb gekregen. Blogger life, fuck yeah.

Een reactie op “Shoplog: iPhone-accessoires!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *