Een moment geduld, u wordt doorgeschakeld

Misschien was het je al opgevallen, maar de kans is groter dat je het helemaal niet gezien hebt: als je binnenkwam via Fashionmilk.com ben je automatisch doorgeschakeld naar Toeps.nl.

Het was even een klusje. Alle blogposts exporteren, uitzoeken… Ik heb meer dan 2.000 posts verwijderd, een boel berichten overgezet naar nieuwe categorieën… En dat alles omdat ik het oude archief van Toeps Blog wilde houden, en die wilde aanvullen met mijn persoonlijke stukken van Fashionmilk.com. Ik geloof dat het inmiddels min of meer gelukt is.

Duizend errors

Natuurlijk ging er van alles mis. De migratietools van WordPress zijn zo crappy, dat de boel crasht als je meer dan 75 berichten tegelijk wil verplaatsen. De WPML-vertalingen? Snapt ‘ie niks van, dus die staan nu allemaal dubbel in het Nederlandse archief. Ook de related posts zijn niet meegekomen, iets waar ik enorm van baal. Ik heb ze van het laatste seizoen HNTM nu bijna allemaal wel teruggezet, maar pfff, wat een werk!

Mijn oude Toeps-blogs in de nieuwe layout, dat werkt ook niet altijd even goed. Te grote of te kleine featured images, stukken zonder cut… Ach ja. Het is het archief, dat wil toch niemand lezen, dat komt later wel. Of zo.

Oud Fashionmilk

“Maar omg, bestaat Fashionmilk nu niet meer?! Heb je al die berichten verwijderd!” Ik zie een paar ex-stagiaires een rolberoerte krijgen. Do not despair, zo dom ben ik niet. Het oude Fashionmilk is in z’n geheel terug te vinden op oud.fashionmilk.com. En mocht je op een link klikken die op het nieuwe Fashionmilk niet meer bestaat, dan genereert een door mij gebrouwen stukje PHP zó een link die je leidt naar het juiste artikel. Nerdskills. (Hier, test deze link bijvoorbeeld maar eens: http://www.fashionmilk.com/interviews/new-face-smith-vanders)

To do

Vinden jullie nog bugs, foutjes of andere narigheid? Do tell! Dan voeg ik dat toe aan mijn to-do-list, waar bijvoorbeeld nu al staat dat de categorie-archieven twintig pixels omhoog moeten, en dat de Instagram-plugin stuk is… Zo blijf ik van de straat, haha.

Steun mijn Kickstarter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *