WIN! Je favo outfit uit de Ydence fall/winter 2017-2018 collectie!

Het begint een gewoonte te worden, hihi! Dit was de, ehhh, zesde, zevende… Nou ja, heel-veel-ste keer dat ik de campagne en het lookbook voor Ydence fotografeerde. Maar deze keer was extra special, want Maan fotografeerde mee! Om het helemaal af te maken (#teamibizastyle) verzorgde Charlotte van Beusekom haar en make-up, en natuurlijk was Daisy-May Breuer weer ons model.

Én, zoals jullie inmiddels misschien ook wel gewend zijn… Mag ik een hele outfit weggeven! (Oké, oké, zonder schoenen en accessoires dan, want die zijn niet van Ydence.) Hoe je meedoet?

 1. Volg @biancatoeps en @ydence op Instagram
 2. Reageer onder deze foto welke outfit van het onderstaande lookbook je het mooist vindt
 3. That’s it! Op donderdag 12 oktober maak ik via Instagram de winnaar bekend!
20 reacties op “WIN! Je favo outfit uit de Ydence fall/winter 2017-2018 collectie!”

 1. Lisanne Bakx schreef:

  Mijn favo look is het zwarte rokje met de lieve, schattige print en het donkere shirt erop met de rufles voor 😍😍

 2. Tineke Pauw schreef:

  Ik ben echt verliefd op dat groene pak! En het groene jasje met die bloemen. Maar als ik moet kiezen: pak! 😍

 3. Laura schreef:

  Leuk! Ik ben al fan van Ydence sinds de aller eerste collectie. Dat is volgens mij al een aantal jaartjes geleden. De blazer en het rokje van toen heb ik zelfs nog steeds in mijn kast hangen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe het merk zich dan ook uitbreidt! Meerdere collecties per jaar, meer items, maar altijd net wat aparter dan de winkels met mooie stofjes. Ik vind het groene floral pak echt super tof!!

 4. Yoni schreef:

  Hou zo erg van deze samenwerking!!😍😍

  Het groene pak met bloemetjes detail is wel echt geweldig😍

 5. Jessy schreef:

  Het groene pak vind ik heel mooi 😊

 6. Tiffany Claus schreef:

  Het gebloemde pak 😍😍😍
  En nu maar duimen!

 7. Laura schreef:

  Ik vind de stipjesbroek met de lichtroze trui met quote echt übercool.
  Het pak vind ik ook super mooi, ik denk alleen dat die kleur mij minder mooi staat, misschien wel als het in donkerblauw of iets wordt uitgevoerd! Gave collectie, toffe samenwerking.

 8. Ashley schreef:

  Ooh jaaaa! Dat groene pak is echt fantastisch!! Ik volg jullie beide al een tijdje😉 grote fan hier🙋🏻

 9. Karlijn schreef:

  Ok dit kiezen is echt te moeilijk, maar omdat je met roze nooit fout kunt gaan, ga ik voor de outfit met ‘t roze jasje en de gestippelde pantalon!
  Wat een awesome winactie!

 10. Inge schreef:

  Die met de “be badass” op de muur. In een 36 of s helemaal leuk 😍

 11. Sterre Claus schreef:

  Roze broek met witte blouse 🎀🎀🎀

 12. Malissa schreef:

  Ze zijn allemaal geweldig, maar ik zou heel graag de laatste look winnen!

 13. Anouk Donkers schreef:

  Oh YES! Liefde voor de nieuwe collectie van Ydence. Ik ben helemaal verliefd op het Love rokje met dots in combinatie met de Olivia sweater. Zo cute!

 14. S. Stamkot schreef:

  Het bloemenpak, uiteraard! <3

 15. Martine schreef:

  Whoaaahhh ‘t groene pak!!! MUSThave!!!

 16. Yentl schreef:

  Wat een leuk merk! Ik kende het nog helemaal niet :)
  Ik vind de donkerblauwe set heel erg mooi, met de gestippelde rok!

 17. Jasmijn van Dijk schreef:

  Waaah zulke gave outfits! Mijn favoriet is het groene pak, vind het zo leuk gecombineerd met het tshirtje eronder! Lijkt mij te gek om deze outfit op mijn instagram te showen zodat anderen er ook weer geinspireerd door kunnen raken. Fingers crossed X Jasmijn

 18. Stacey schreef:

  Oefffff, moeilijk kiezen! Na lang twijfelen tussen het groene suit met tshirt eronder en donkerblauwe pantalon met shirt en rood jasje (onderste foto) ga ik uiteindelijk toch voor deze laatste! Waarom? De tekst op het tshirt was de doorslaggevende factor, love it! Dus nu: #fingerscrossed.

 19. Eline schreef:

  Vind het groene pak met bloemetjes echt prachtig!😍
  Meer mensen zouden zulke kleurrijke kledingstukken moeten dragen, omdat vrolijke kleding de hele wereld een beetje kleurt 💓🌸

 20. Karolien schreef:

  De blauwe hartjesblouse en de steenrode blouse!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.