Toeps de grafisch ontwerper

Nee, ik ben geen grafisch ontwerper. Grafisch ontwerpen is iets wat ik kan als mijn hoofd ernaar staat. Op momenten dat ik iets móet ontwerpen, lukt het meestal niet. En meestal pak ik de Vogue of de Linda erbij voor “inspiratie”: “Hoe doen zij het? Oké, dan doe ik dat ook!”

Ik heb drie lettertypes die vrijwel altijd werken: Bebas Neue, Conqueror Carved en Conqueror Didot. Die laatste zie je op bovenstaande verhuiskaart terug, samen met het altijd goede Helvetica Neue. In small caps, nog zo’n geheimpje.

Voor Fashionmilk ging ik vorige week aan de slag met een aantal verhuiskaarten. Ik wil natuurlijk wel dat de PR-bureaus die ons gratis goodies sturen, deze niet naar het oude HQ sturen. Dus ik kroop achter Photoshop en zie daar… Verhuiskaarten! En ik ben er stiekem best wel trots op.

IMG_2666c2 (1)

IMG_7401c

IMG_2991c (1)

IMG_7817c

IMG_2779c (1)

Modellen, van boven naar beneden: Marlies Smedinga (Ulla Models), Chanel Asberg (Elite Model Management Amsterdam), Romy Mathôt (iD Model Management), Sanne de Vries (Micha Models) en nogmaals Marlies. Make-up door Nikkie de Jager, haar door Louise Vlaar, styling door Suze Kuit. Foto’s komen uit de New Neons-shoot en de Class of 2012-shoot voor Fashionmilk.

Steun mijn Kickstarter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *