My photo’s, my photo’s everywhere

emma

In de categorie jatwerk. Suze stuurde me gisteren deze foto door. Een poster, opgehangen in haar school. Rechts, een geslachte versie van mijn foto van Emma. Ik ging naar de site van Fee, en vond daar ook nog dit:

screenemma

Dus ik stuurde gisteren een mail met het verzoek het beeld onmiddelijk te verwijderen, plus de rekening. Vandaag kreeg ik een reply: sorry sorry, de stagiaire heeft het gedaan en kunnen wij het goed maken door je naam te verspreiden?

Grumpy-cat-no1

Dat wordt bellen morgen. Ik ben benieuwd. Voor wie benieuwd is naar iets anders, namelijk het origineel van de foto van Emma, aanschouw:

IMG_7760

Oh, en, ik heb vandaag de hele dag babies, dreumessen en peuters gefotografeerd, vandaar de korte zinnen. Moe.

Edit: Dit is inmiddels opgelost. Lees daarover hier.

Een reactie op “My photo’s, my photo’s everywhere”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *