Fotoshoots! 13 juli Lelystad, 14 juli Den Haag

Whoop! Samen met visagiste/haarstyliste Charlotte van Beusekom heb ik (Toeps Fotografie, check mijn portfolio hier) weer twee dagen shoots gepland voor iedereen die nieuwe persfoto’s, profielfoto’s, modellenfoto’s of foto’s-voor-aan-de-wand nodig heeft. Deze keer fotografen we op twee plaatsen: zaterdag 13 juli in Lelystad, en zondag 14 juli in Den Haag.

Wie wat waar

De shoot in Lelystad (zaterdag 13 juli) vindt plaats in de studio van mijn goede vriend Ruud. Dit is een pand op een bedrijventerrein in Lelystad, niet super goed bereikbaar met het OV, maar ideaal met de auto. De studio is volledig voor ons die dag, dus er zijn geen anderen aanwezig.

De shoot in Den Haag (zondag 14 juli) vindt plaats in het voormalige ministerie van sociale zaken, waar ik mijn kantoor heb. We fotograferen (vanwege de benodigde ruimte) in de hal of in een andere gemeenschappelijke ruimte. Er zullen op zondag niet heel veel mensen aanwezig zijn, maar de kans bestaat dat er iemand voorbij loopt. (Deze optie is dus niet heel geschikt voor lingeriefoto’s of iets dergelijks.) De locatie is perfect te bereiken met het ov: station Den Haag Laan van NOI is voor de deur. Wie met de auto komt, kan (betaald) parkeren in de garage onder het gebouw.

Hoe werkt zo'n shoot?

Elke shoot duurt zo’n 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de super getalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe kledingcollectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Neem in dat geval even een kijkje op mijn fotografiesite en mail me voor een offerte.)

Investering

Fotoshoot en zes foto’s: 300,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 50,- per stuk.

Levertijd van de bewerkte foto’s is maximaal drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

Schrijfster Astrid Boonstoppel voor Blossom Books

Beschikbaarbeid

Zaterdag 13 juli (Lelystad)

11:00 – beschikbaar
12:30 – beschikbaar
14:30 – beschikbaar
16:00 – beschikbaar

Zondag 14 juli (Den Haag)

11:00 – gereserveerd
12:30 – gereserveerd
14:30 – gereserveerd
16:00 – beschikbaar

Custom shoots

Charlotte en ik vinden het ook leuk om op locatie (bijvoorbeeld op het strand of op de hei) te schieten. Natuurlijk is dit iets bewerkelijker, want we zijn afhankelijk van het weer, we kunnen minder mensen op een dag fotograferen en we moeten op zoek naar een locatie om de make-up en styling te kunnen doen. Een shoot op locatie kost daarom 450,- (inclusief visagie), hiervoor schieten we dan een halve dag. Wil je dit? Mail dan even met je ideeën, dan spreken we samen een datum af!

Interesse? Stuur me even een mailtje op fotografie@toeps.nl, en geef daarbij aan wat voor shoot je ongeveer in gedachten hebt. Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Zoals op elke shoot is ook hier het standaard auteursrecht van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de foto’s niet zelf mag gaan bewerken, en dat je bij publicatie zorgt voor naamsvermelding. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *