Fotoshoots! 14, 17 en 23 juli in Den Haag [SOLD OUT!]

Whoop! Samen met visagiste/haarstyliste Charlotte van Beusekom heb ik (Toeps Fotografie, check mijn portfolio hier) weer shoots gepland voor iedereen die nieuwe persfoto’s, profielfoto’s, modellenfoto’s of foto’s-voor-aan-de-wand nodig heeft. Deze keer fotografen we twee drie dagen: zondag 14 juli, woensdag 17 juli en dinsdag 23 juli in Den Haag.

(Edit: Wegens grote vraag hebben we een derde dag toegevoegd!)

Wie wat waar

De shoots vinden plaats in het voormalige ministerie van sociale zaken in Den Haag, waar ik mijn kantoor heb. We fotograferen (vanwege de benodigde ruimte) in de hal of in een andere gemeenschappelijke ruimte. Er zullen (vooral op zondag) niet heel veel mensen aanwezig zijn, maar de kans bestaat dat er iemand voorbij loopt. Deze shoot is dus niet heel geschikt voor lingeriefoto’s of iets dergelijks. De locatie is perfect te bereiken met het ov: station Den Haag Laan van NOI is voor de deur. Wie met de auto komt, kan (betaald) parkeren in de garage onder het gebouw.

Hoe werkt zo'n shoot?

Elke shoot duurt zo’n 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de super getalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe kledingcollectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Neem in dat geval even een kijkje op mijn fotografiesite en mail me voor een offerte.)

Investering

Fotoshoot en zes foto’s: 300,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 50,- per stuk.

Levertijd van de bewerkte foto’s is maximaal drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

Schrijfster Astrid Boonstoppel voor Blossom Books

Beschikbaarbeid

Zondag 14 juli

vol

Woensdag 17 juli

cancelled

Dinsdag 23 juli

vol

Custom shoots

Wilde je nu net wél die lingerieshots? Neem dan even contact op voor een shoot in de studio in Lelystad. Die is iets minder goed bereikbaar, maar wel privé.

Charlotte en ik vinden het ook leuk om op locatie (bijvoorbeeld op het strand of op de hei) te schieten. Natuurlijk is dit iets bewerkelijker, want we zijn afhankelijk van het weer, we kunnen minder mensen op een dag fotograferen en we moeten op zoek naar een locatie om de make-up en styling te kunnen doen. Een shoot op locatie kost daarom 450,- (inclusief visagie), hiervoor schieten we dan een halve dag. Wil je dit? Mail dan even naar fotografie@toeps.nl met je ideeën, dan spreken we samen een datum af!

Kleine lettertjes

Check voordat je boekt ook even de boekingsvoorwaarden. Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.