Editor’s Choice: Xanthe Wijma

Geen New Face deze week in de Editor’s Choice, maar een model dat ik al jaren voor mijn lens wilde hebben: Xanthe Wijma (De Boekers). Ooit spotte ik haar in de trein, waarna ik me ontpopte tot creepy stalker die niet kon stoppen met staren. Want Xanthe is beeldschoon!

img_5511c


Je gebruikt AdBlock. Aangezien webhosting niet aan de bomen groeit, en ik jullie mijn blog tóch gratis wil laten lezen, zijn advertenties noodzakelijk om mij uit de kosten te houden. Wil je verder lezen? Schakel AdBlock dan uit voor deze site en herlaad de pagina. Ontzettend bedankt!

Weten hoe je AdBlock uitschakelt? Check. Nog steeds problemen? Mail me even, dan zet ik je op de whitelist. PS: Het herladen van de pagina kan even duren, dus als je deze melding ziet terwijl je toch écht geen AdBlock gebruikt, is het meestal gewoon een kwestie van eventjes geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *