2 en 9 september: fotoshoots!

Het oude, vertrouwde recept is terug: samen met visagiste/haarstyliste Charlotte van Beusekom heb ik weer shootdagen gepland voor iedereen die nieuwe persfoto’s, profielfoto’s, modellenfoto’s of foto’s-voor-aan-de-wand nodig heeft. Net als vorige keer fotograferen we in de studio in Lelystad, deze keer op zondag 2 en zondag 9 september.

Hoe wat waar?

De shoots vinden dus plaats in de studio in Lelystad. Elke shoot duurt zo’n 2,5 uur, inclusief make-uptijd. We schieten in twee verschillende settings, en na afloop kiezen we samen zes foto’s uit voor bewerking. (De rest krijg je níet mee op cd, geloof me, dat wil je niet, duizend onbewerkte nét-niet foto’s van jezelf.) De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt zodat ze er net even iets frisser en knapper uitzien.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door de supergetalenteerde Charlotte van Beusekom. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe collectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Neem in dat geval even een kijkje op mijn fotografiesite en mail me voor een offerte.)

Levertijd van de bewerkte foto’s is ongeveer drie weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.

Prijzen

Fotoshoot en zes foto’s: 250,- per persoon, inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s: 25,- per stuk.

Beschikbare data

2 september: nog 2 plaatsen beschikbaar
9 september: nog 2 plaatsen beschikbaar

Extra extra

Omdat het zomer is, vinden Charlotte en ik het ook leuk om op locatie (bijvoorbeeld op het strand of op de hei) te schieten. Natuurlijk is dit iets bewerkelijker, want we zijn afhankelijk van het weer, we kunnen minder mensen op een dag fotograferen en we moeten op zoek naar een locatie om de make-up en styling te kunnen doen. Een shoot op locatie kost daarom 375,- (inclusief visagie), hiervoor schieten we dan een halve dag. Wil je dit? Mail dan even met je ideeën, dan spreken we samen een datum af!

Aanmelden

Interesse? Stuur me even een mailtje op fotografie@toeps.nl, en geef daarbij aan wat voor shoot je ongeveer in gedachten hebt. Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Zoals op elke shoot zijn ook hier het standaard auteursrecht van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de foto’s niet zelf mag gaan bewerken. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.