Op koopjes jagen in de Zalando Lounge

Zalando heeft shoppen in een nieuw format gegoten. Voor alle mensen die door de bomen het bos niet meer zien in webshops met honderdmiljoen items, voor iedereen die té lang twijfelt met twintig items in z’n winkelmandje, en nou ja, voor de doorgewinterde impulsaankoper, is er Zalando Lounge.

Het concept? Grote merken bieden een selectie van producten aan, die gedurende drie dagen met dikke korting te koop zijn. Drie dagen maar, daarna is de actie afgelopen en is je kans verkeken. Elke dag beginnen er nieuwe acties, zodat je steeds vers aanbod hebt.

Exclusief

Volgens Zalando is de Zalando Lounge een exclusieve shopping club, maar laat je niet afschrikken, lid worden is zo makkelijk als één druk op de Facebook-knop. Vervolgens krijg je direct gezellige mailtjes van ze, zo merkte ik vanochtend.

“Hmm, dan verkopen ze daar natuurlijk alleen maar oude zooi, waar niemand op zit te wachten?” Nou ja, er zullen vast dingen uit oude collecties verkocht worden, maar daar is de prijs ook naar. En er zijn genoeg toffe items te vinden! Ik deed even snel een greep:

ZZLC2R084-Q00@2

Deze rok van Twin Set, van 120,-, voor 47,-! Mijn inner gothic ontwaakt als ik deze rok zie. Come here, I need you in my closet!

NU221N000-Q11@10

Skinny jeans van Nudie Jeans. Deze komen altijd van pas, ja toch? Van 99,-, voor maar 37,-.

ZZLC1M063-Q00@5

Over goedkopie gesproken, kijk vooral eens bij de items van Mexx. Deze gebreide jurk is maar 33 euro!

RZ111N000-Q11@12

Iets minder goedkoop, maar dan heb je wél echte Rachel Zoe-schoentjes: deze beauties, van iets minder dan 400 euro voor “maar” 169,-!

Oeps, valt het je op dat ik alleen maar zwarte items heb gekozen? Nou ja, black is the new black, en zo.

Nieuwe merken ontdekken

Wat ik ook erg leuk vind aan de Zalando Lounge, is dat je nieuwe merken leert kennen. Zo had ik nog nooit van Codello gehoord, maar is deze weekendtas niet übercute? Van 59,95, voor maar 29 euro!

ZZLBK8005-G00@12

Meer dan kleding

Ze hebben trouwens niet alleen dameskleren in de shop. Ook voor heren en kinderen kan je je lol op, en zo nu en dan komen er ook interieuritems en sportbenodigdheden voorbij. Zo vind ik deze poster echt fantastisch:

ZZLC1K127-T00@2

Hij is van Art Studio en kost 25,-.

En wat de sport-items betreft… Sorry, maar ik moest even gniffelen om dit model, dat een skibril van Uvex (39,-) promoot.

ZZLC2G018-A00@7

“Become a model they said, it will be fun they said…”

Eventjes geduld

“Nou, freakin’ amazing allemaal, maarre, zijn er dan ook nog nadelen aan Zalando Lounge?” Ehm, jawel. Als je dan zo impulsief aan het kopen bent geslagen, moet je doorgaans drie tot vijf weken wachten voordat je al gillend de bezorger kan verwelkomen.

“Maar WTFBBQ, waarom is da?!” Nou, dat is omdat Zalando zélf geen voorraden aanhoudt van de actieproducten. De items worden ná de actie pas besteld, dat is precies waarom het zo goedkoop is. Gelukkig hoef je niet overál lang op te wachten, er zijn ook merken die een snellere levertijd hanteren. Dit staat dan onder de actie vermeld.

Goed, nieuwsgierig geworden? Doe inspiratie op in het magazine of check direct de site! Of doe het morgen, als de onderstaande acties van start zijn gegaan…

Screen Shot 2016-02-09 at 13.24.44

Wettelijk verplichte mededeling: Deze post is geschreven in samenwerking met Zalando Lounge. Maar dat had je vast al door.

Een reactie op “Op koopjes jagen in de Zalando Lounge”

  1. Julia schreef:

    Heb zelf ook goede ervaring met de Zalando Lounge app, Alleen laat je niet teveel meeslepen met de grote korting. Spreek uit ervaring ging evengoed snel met uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *