Editor’s Note #69 – Over Prada en mijn arme schoenen

Vorige week belde Tjarda me op: “Ik moet polaroids maken van Anniek en Noa, kan dat bij jou in de studio?” Maar natuurlijk, kom gezellig langs!

Voor Noa was er interesse vanuit Milaan. Ze zou vlak na haar toetsweek richting Italië kunnen afreizen en zo net een grote mannenshow kunnen meepakken. Maar goed, voordat het zover was, moesten er eerst pola’s. En een loopfilmpje.

10899453_304200583109789_483540081_n

Bij mij in de studio liggen een boel kleren en schoenen, waarvan de meesten ooit voor een shoot zijn gebruikt. Zo ook mijn Awesome Hakken. Voor het eerst gebruikt in de DEPT-campagne (zie hieronder Anniek die ze aanheeft) en later nog in vele testshoots. Noa liep erop. Ze liepen lekker.

img_8512a

Dus Tjarda belde me de volgende dag: “Die schoenen, zijn die ook te koop?” Helaas, antwoordde ik, die zijn niet te koop, maar Noa mag ze wel lenen hoor! En zo kwam Noa’s moeder de schoenen ophalen, klaar om mee in de koffer naar Milaan te gaan. Drie keer raden wat ik gisteren in de WhatsApp kreeg…

foto

Mijn schoenen, wat doe je?! Tijdens de casting was de schoen gesneuveld, resulterend in een soort alternatieve klapschaats. Noa heeft de casting natuurlijk gewoon als een pro gerockt, maar oef!

Maar, zoals jullie allemaal hebben kunnen zien vanmorgen, liep Noa wél mooi in Prada! En dat misschien wel allemaal dankzij (of eh, ondanks) mijn arme schoentjes. Zijn ze toch nog voor een hoger doel gestorven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *