Editor’s Note #63 – Shooting on the rooftop

Al heel lang wilden Maan en ik wat dingen uitproberen. Gewoon, shooten, zonder dat het direct een serie moet opleveren en zonder klant die van alles wil. We besloten een datum te prikken, een model te zoeken en los te gaan. “Wie zullen we eens als model vragen?” Ik dacht direct aan Iris, die als stagiaire elke dag naast me zit op kantoor.

We vroegen visagiste Charlotte om ons te helpen, wendden ons tot de Primark voor styling en hup, shooten maar! Maan ging voor experimenten met panties en vaseline op haar lens, ik wilde het dak op.

IMG_4487

IMG_4556
Backstage picca’s van Maan, met vaseline op de lens

Op Fashionmilk HQ hebben we namelijk een ontzettend tof dak. Je kunt je auto in een lift zetten en op het dak parkeren, maar omdat voor de deur ook altijd genoeg plek is, doet bijna niemand dat. Gevolg: een heerlijk, bijna leeg dakterras voor ons om op te shooten!

IMG_4663

IMG_4689

IMG_4692

IMG_4700

Het leek mij een leuk idee om een lila achtergrond te combineren met dit prachtige mosbedje op het dak. De lila achtergrond vond het een iets minder goed plan, want oei, het waaide toch best wel hard! Het papier ging alle kanten op, maar gelukkig waren Maan en Charlotte daar om de achtergrond tegen te houden.

IMG_4630

IMG_4639

IMG_4661

Ik moet de foto’s in de blauwe bloemetjesjurk nog bewerken, maar hier vast een van mijn resultaten. Blij mee!

IMG_5447

Maan ging los met de vaseline en daar kwam onder andere dit prachtige resultaat uit voort… En natuurlijk de backstage pics! Kortom, een geslaagde dag.

Iris-5

3 reacties op “Editor’s Note #63 – Shooting on the rooftop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *