Editor’s Note #62 – Persdag, food pics en ICMYAS

Het is zondagochtend. De klok is net een uur teruggezet, dus ik was bijzonder vroeg wakker. Straks moet ik op pad voor de Girlz: drie danseressen fotograferen. En in mijn agenda staat dat ik nu de Editor’s Note moet schrijven.

Ik blader terug. Wat hebben we deze week eigenlijk allemaal gedaan? Donderdag zijn we even langs Mooi PR geweest, zij hielden persdag. Dat houdt in dat hun klanten (denk Swarovski, OPI, Hunkemöller…) hun nieuwe collecties presenteren. Iris en ik werden onder handen genomen door de dames van Salon B en de nagellak-dame van OPI. De bindweefselmassage van Soap lieten we even voor wat het is; misschien leuk voor Lesley?

10724086_778567015542877_1456477156_n
Got my hair did…

Ook gingen we langs bij Michelle den Hollander (Euromodel), die naast catwalkcoach ook foodcoach is. We fotografeerden weer een vijftal receptjes voor Michelle’s Model Food, straks hier te bewonderen op Fashionmilk. De dag verliep niet geheel soepel, mijn fotografielamp besloot er namelijk mee op te houden. Die middag spendeerde ik dus bij FotoFlits, waar ze de lamp gelukkig konden fixen.

10004374_1719832641575527_2134785822_n
FotoFlits: één bus per uur, brr!

Verder deze week: afspraken voor de Coiffure Awards, andere opkomende shoots en interessante projecten. En natuurlijk stukjes. Stukjes, stukjes en nog meer stukjes. Behalve dan een recap, want tijdens de terugblik-aflevering viel ik in slaap. Letterlijk.

Deze week kunnen jullie wel weer genieten van een recap, ik mag maandag (als je dit leest: vanavond!) namelijk naar de finale van Holland’s Next Top Model! Daarna is het eventjes afgelopen met de samenvattingen, maar niet voor lang: we kregen namelijk te horen dat ICMYAS terugkomt! Oh-oh, dat belooft wat…

Een reactie op “Editor’s Note #62 – Persdag, food pics en ICMYAS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *