Holland’s Next Top Model 2016 Ep. 3 – IJskoud water en een hoop gele jasjes

In deze episode gaan de tapmaddels-to-be hun grenzen opzoeken. Maar heb je net geleerd hoe te focussen in een bak met ijs, komt die Nooshin weer aanzetten met ‘r vlogcamera…

Het mysterie van het gele jasje


Je gebruikt AdBlock. Aangezien webhosting niet aan de bomen groeit, en ik jullie mijn blog tóch gratis wil laten lezen, zijn advertenties noodzakelijk om mij uit de kosten te houden. Wil je verder lezen? Schakel AdBlock dan uit voor deze site en herlaad de pagina. Ontzettend bedankt!

Weten hoe je AdBlock uitschakelt? Check. Nog steeds problemen? Mail me even, dan zet ik je op de whitelist. PS: Het herladen van de pagina kan even duren, dus als je deze melding ziet terwijl je toch écht geen AdBlock gebruikt, is het meestal gewoon een kwestie van eventjes geduld.

17 gedachten over “Holland’s Next Top Model 2016 Ep. 3 – IJskoud water en een hoop gele jasjes”

      1. Vind dat ook niet zo makkelijk. Ik zeg vaak zoiets van: “Ik zag vanmiddag een hele mooie donkere vrouw lopen” en ik zou dus nooit ‘mooie neger/negerin’ gebruiken.

  1. Oeps, dat heb ik schijnbaar gemist. Aangezien net dat stukje niet gequote was dacht ik dat je het zelf had verzonnen. Zie dat het nu weg is gehaald, beter :-)

    1. Het staat er nog hoor? Ik zou nooit iets racistisch schrijven, ik heb vorige week juist een pleidooi gehouden tegen het kaalscheren van donkere meiden. Maar ja, dan gaan die meiden zélf met stereotypes gooien…

  2. HNTM is weer begonnen, dat betekent dat mijn kopje koffie in de ochtend na de uitzending wordt gecombineerd met het lezen van je recap. De kans op koffie die door mijn neus weer naar buiten komt vanwege je heerlijke humor wordt daarmee wel groter. Maar dat risico neem ik wel voor lief. Je schrijft heerlijk!

  3. Als je uitzending gemist kijkt zie je het jasje ook nog ergens in een van de reclame’s voorbijkomen (weet niet precies meer welke want ik ga altijd thee zetten tijdens die reclames) maar zal dus wel een sponsor iets zijn…

    Hoe dan ook, wat een geweldige recaps schrijf jij, ik lig gewoon non-stop dubbel. Je bent een talent!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *