Robin Hölzken: Angel in the making!

Gistermorgen kreeg ik een appje: “Guess who’s gonna work for Victoria’s Secret today!” Het berichtje was van Marjolein, de moeder van Robin Hölzken (Elite Model Management Amsterdam). De dag die je wist dat zou komen was eindelijk hiieeeer!

Ik moest er meer van weten, dus ik stuurde Robin een appje. Direct viel mijn oog op haar userfoto: “If you’re reading this, get me pizza!” Dat wordt lastig van hier naar New York, maar die hou je tegoed Robin!

1_1162994_ZM_FUCH_BACK

Robin voor Beach Bunny Swimwear

Instagram

Victoria’s Secret had al langer een oogje op Robin. “Ze hadden al naar me gevraagd toen ik zeventien was, maar ik was in Europa en ze wilden wachten tot ik achttien zou worden.” Hoe je tegenwoordig gespot wordt door VS? Via Instagram! “De vrouw achter VS Pink had gereageerd op een van mijn foto’s, en ze had me gezien op het account van @whymodels. Ze vroeg zich af wie ik was, en wie mijn agent was.” Zo gaat dat dus!

“Toen ik deze zomer naar New York ging, kreeg ik een casting voor VS. Ik wist niet of het goed gedaan was; ik kon geen hoogte krijgen van de casting director. Een weekje later kreeg ik te horen dat ik een test mocht doen.”

Na die test was het even afwachten voor Robin, en toen kwam daar het verlossende woord: “Ik was aan het werk in LA, toen ik mijn telefoon pakte en las dat VS met me wilde shooten!”

11849784_840430546054561_178145252_n

Robin behind-the-scenes voor Victoria’s Secret gisteren

Dream come true

“Het is altijd al mijn droom geweest om voor Victoria’s Secret te werken. Als je die vrouwen op de catwalk ziet lopen, denk je echt: Wow, ik wou dat ik dat was! Ik heb alleen maar voor de online shop gewerkt, maar dat vind ik al een hele eer!”

Een echte personal trainer

Voor een Victoria’s Secret-body moet je hard trainen, maar Robin heeft geluk: Ze heeft een personal trainer aan huis! “Als ik thuis ben sport ik altijd met mijn moeder, ook wel bekend als Marjolein van Modelsinshape. Als ik op reis ben, probeer ik veel hard te lopen. (Ook al haat ik hardlopen, haha!) Ook doe ik veel oefeningen die ik van mijn moeder geleerd heb, en natuurlijk eet ik gezond.”

1_1161158_ZM_CHNU

Robin voor Love Haus. Body by Modelsinshape!

En nu? “Ik hoop dat VS met me wil blijven shooten, en dan hoop ik dat ik ooit de casting voor de show mag doen! Die kans is heel klein, maar je moet altijd hoop hebben, toch? Ik voel me al super vereerd dat ik voor de site heb morgen werken, dus ik laat alles lekker op me afkomen!”

Go Robin! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de foto’s? Ik hou je op de hoogte!

Een reactie op “Robin Hölzken: Angel in the making!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *