Koop nu mijn huis leeg!

Jawel, want wij gaan deze toko straks verlaten, en aangezien Riemer nieuwe meubels wil en míjn toekomstige hokje 25 vierkante meter beslaat, moet er een hoop weg. Verder nog wat jassen en zo, enniewees, check it out!

Edit: Op dit moment zijn nog beschikbaar het mandenrek, de bank, 1 of 2 bureaustoelen en de Euro Disney-sweater.

Meubels à la Toeps

Jep, het zijn de Fashionmilk HQ bureaustoelen! Maar zonder grote redactietafel heb ik ook niet veel aan de stoeltjes, dus ze mogen weg. Check Marktplaats voor meer info.

Oeh, dit rek wil je! Ik gebruikte ‘m voor mijn sweater-collectie, maar hij is ook perfect voor driehonderd jaargangen Vogue. Of voor tassen, schoenen, sportspullen, verzin het maar! Check Marktplaats voor meer info.

Mijn boven-bureau is heel tof en industrieel, maar past gewoon níet in mijn nieuwe casa. Daarom gaat ook deze op Marktplaats.

De Ikea Vittsjö-serie is prachtig én betaalbaar, daarom zie je ‘m in menig Pinterest-waardig interieur terug. Helaas kunnen ze niet mee naar de nieuwe crib, dus check de stellingkast en de salontafel op Marktplaats. (Geen spon mensen, echt niet. Ik moet gewoon echt van al die shizzle af.) – Beiden gereserveerd.

Mijn mooie bank! Met de pretty pootjes van Prettypegs! Het was zo ongeveer het eerste dat ik kocht voor dít huis, maar als ik deze bank in mijn nieuwe appartementje prop, is het appartement vol. Dus daarom, zie Marktplaats.

Dit is gewoon een schattig klein bijzettafeltje dat ik ooit bij de HEMA scoorde. Helaas is mintgroen niet een kleur die terugkomt in mijn nieuwe interieur, dus bye bye tafeltje! – Gereserveerd.

En nog wat kleertjes

(Alles behalve Euro Disney-trui gereserveerd.)

Naast meubels had ik ook nog wat jassen, een jurkje en een trui in de uitverkoop. Check voor deze items én de rest mijn Marktplaats-profiel. Enter Toeps met de stem van een marktkoopman: Wie maakt me los, wie maakt me gek?!

3 reacties op “Koop nu mijn huis leeg!”

  1. Lenneke schreef:

    Heel mooie spullen! Hoop dat je ze snel kwijt bent en dat je het enorm naar je zin gaat hebben in je nieuwe huis.

  2. Luna schreef:

    Mooie inrichting! Helaas woon ik nog steeds klein, dus die bank gaat ook bij mij niet passen. Hoop dat je snel alles kwjt bent!

  3. Lisanne schreef:

    Heb je het rek waar je sweater collectie in zat nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *