WIN! Je favo outfit uit de Ydence fall/winter 2017-2018 collectie!

Het begint een gewoonte te worden, hihi! Dit was de, ehhh, zesde, zevende… Nou ja, heel-veel-ste keer dat ik de campagne en het lookbook voor Ydence fotografeerde. Maar deze keer was extra special, want Maan fotografeerde mee! Om het helemaal af te maken (#teamibizastyle) verzorgde Charlotte van Beusekom haar en make-up, en natuurlijk was Daisy-May Breuer weer ons model.

Γ‰n, zoals jullie inmiddels misschien ook wel gewend zijn… Mag ik een hele outfit weggeven! (OkΓ©, okΓ©, zonder schoenen en accessoires dan, want die zijn niet van Ydence.) Hoe je meedoet?

 1. Volg @biancatoeps en @ydence op Instagram
 2. Reageer onder deze foto welke outfit van het onderstaande lookbook je het mooist vindt
 3. That’s it! Op donderdag 12 oktober maak ik via Instagram de winnaar bekend!
20 gedachten over “WIN! Je favo outfit uit de Ydence fall/winter 2017-2018 collectie!”

 1. Leuk! Ik ben al fan van Ydence sinds de aller eerste collectie. Dat is volgens mij al een aantal jaartjes geleden. De blazer en het rokje van toen heb ik zelfs nog steeds in mijn kast hangen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe het merk zich dan ook uitbreidt! Meerdere collecties per jaar, meer items, maar altijd net wat aparter dan de winkels met mooie stofjes. Ik vind het groene floral pak echt super tof!!

 2. Ik vind de stipjesbroek met de lichtroze trui met quote echt ΓΌbercool.
  Het pak vind ik ook super mooi, ik denk alleen dat die kleur mij minder mooi staat, misschien wel als het in donkerblauw of iets wordt uitgevoerd! Gave collectie, toffe samenwerking.

 3. Ok dit kiezen is echt te moeilijk, maar omdat je met roze nooit fout kunt gaan, ga ik voor de outfit met ’t roze jasje en de gestippelde pantalon!
  Wat een awesome winactie!

 4. Oh YES! Liefde voor de nieuwe collectie van Ydence. Ik ben helemaal verliefd op het Love rokje met dots in combinatie met de Olivia sweater. Zo cute!

 5. Waaah zulke gave outfits! Mijn favoriet is het groene pak, vind het zo leuk gecombineerd met het tshirtje eronder! Lijkt mij te gek om deze outfit op mijn instagram te showen zodat anderen er ook weer geinspireerd door kunnen raken. Fingers crossed X Jasmijn

 6. Oefffff, moeilijk kiezen! Na lang twijfelen tussen het groene suit met tshirt eronder en donkerblauwe pantalon met shirt en rood jasje (onderste foto) ga ik uiteindelijk toch voor deze laatste! Waarom? De tekst op het tshirt was de doorslaggevende factor, love it! Dus nu: #fingerscrossed.

 7. Vind het groene pak met bloemetjes echt prachtig!😍
  Meer mensen zouden zulke kleurrijke kledingstukken moeten dragen, omdat vrolijke kleding de hele wereld een beetje kleurt πŸ’“πŸŒΈ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *